Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Houston maçını izledin mi dün?Tv'de FB zalgris maçı açık. Öyle arkada ses olsun diye açıktı telefonda takiliyordum. Bir baktım spiker errick mccollum diyor. Ne alaka dedim baktım FB almış. Üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim
Uyuya kalmışım ya özeti izledim amaHouston maçını izledin mi dün?
Yenilince izlemedim, bir de Alperen'e -21 yazınca hiç istemedim. Herhalde son çeyrek oynatmadı yineUyuya kalmışım ya özeti izledim ama
35dk oynamış fena oynamamış ama orta mesafe çok rahat soktuğu topları atamıyor bu sezon. Ciddi düşüş varYenilince izlemedim, bir de Alperen'e -21 yazınca hiç istemedim. Herhalde son çeyrek oynatmadı yine
Bence kamuoyu olarak yanlış yönlendirdik. 3'lük yerine orta mesafeyi daha da geliştirmeli. Ayrıca boyu da uzadı. Belki yeni boyuna göre şutunu adopte edecek. Neredeyse 7 - 8 cm uzadı35dk oynamış fena oynamamış ama orta mesafe çok rahat soktuğu topları atamıyor bu sezon. Ciddi düşüş var
Adam 37 yaşına girmiş Sami efendi normal değil mi saygilar35dk oynamış fena oynamamış ama orta mesafe çok rahat soktuğu topları atamıyor bu sezon. Ciddi düşüş var
Boyu nasıl uzadı la 8 cmBence kamuoyu olarak yanlış yönlendirdik. 3'lük yerine orta mesafeyi daha da geliştirmeli. Ayrıca boyu da uzadı. Belki yeni boyuna göre şutunu adopte edecek. Neredeyse 7 - 8 cm uzadı
3.5 yıl geçtiBoyu nasıl uzadı la 8 cm