Ersin Düzen'in TRT'den Ayda 278.000 TL Maaş Alması!

cff75bb8a3bbbab1d59110ab6deeb755.jpg

cingıl bels

Rızık Hamid'e göre sorun yok da çüş artık..

Adam insan gibi cevap vermiş,şu dediğine bak.Kör etmiş sizi Akp nefreti.

neye insan gibi cevap vermiş yine cambaza bak cambaza deyip konuyu değitirmiş 250-300 milyon dolara çekilen animsayon filminin gişe hasılatına bir bak istersen.

Ben sana yazıyım.

250-300 milyona yapılan animasyon avatar filmidir filmin gişe hasılatı 2,787,965,087 dolardır ve ayrıca 22 Nisan 2010'da satışa çıkan Blu-ray versiyonu ilk günde yaklaşık 1.5 milyon adet satmıştır(adeti tl ile 99 tl dir.) filmin dvd satış bedelini ise yazmaya gerek dahi duymamışlar.

Şimdi ne alaka trt de yapılan götü boklu çizgifilmler ile bu film ,trt de çekilen hepsinin bölüm başı maliyeti toplamda 1 milyon lira getiri nedir yok peki para kimin cebinden çıkıyor vatandaş.

Şimdi adam gibi verilen cevaba tekrar bak.

Son düzenleme:
neye insan gibi cevap vermiş yine cambaza bak cambaza deyip konuyu değitirmiş 250-300 milyon dolara çekilen animsayon filminin gişe hasılatına bir bak istersen.

Ben sana yazıyım.

250-300 milyona yapılan animasyon avatar filmidir filmin gişe hasılatı 2,787,965,087 dolardır ve ayrıca 22 Nisan 2010'da satışa çıkan Blu-ray versiyonu ilk günde yaklaşık 1.5 milyon adet satmıştır(adeti tl ile 99 tl dir.) filmin dvd satış bedelini ise yazmaya gerek dahi duymamışlar.

Şimdi ne alaka trt de yapılan götü boklu çizgifilmler ile bu film ,trt de çekilen hepsinin bölüm başı maliyeti toplamda 1 milyon lira getiri nedir yok peki para kimin cebinden çıkıyor vatandaş.

Şimdi adam gibi verilen cevaba tekrar bak.

Konudan bağımsız yazdığım şey,üslubu eleştirdim.Yoksa TRT'de harcanan paralar israf tabi ki,yandaşları zengin etmek amaç.

Renkdaslarim konu ersine sallama konusuyken siz birbirinizle kavga ediyorsunuz. Rica ediyorum aranizdaki kirginliklari unutup ak ersine odaklanin.

Bilmiyorum belki de bu sektörde çalışanların normal olarak aldığı bir paradır. Ama eğer öyle ise sistemin sorgulanması lazım. 20 senelik bir öğretmenin maaşı yaklaşık 3000 tl. Bir yıl boyunca 36 bin lira. Hadi ek dersleri tam olsun . özel ders versin. Ersin Düzen in ayda aldığının 5 de birine ulaşamaz. Mühendis bir arkadaşıma ( güneydoğuda bu olaylar yokken) ayda 25 bin tl şırnakta çalışması için teklif vardı. Ben de 3 sene çalış sonra yat diye takılmıştım. Bu adamın 1 ayda kazandığını bazı insanlar 270 ayda kazanıyor

Konudan bağımsız yazdığım şey,üslubu eleştirdim.Yoksa TRT'de harcanan paralar israf tabi ki,yandaşları zengin etmek amaç.

konudan bagımsız yazıyorsun ancak şu argüman çok tehlikeli ''akp düşmanlığı gözünüzü kör etmiş''

Yani şu anda trt kurumunda yaşananları akp den bağımsız nasıl düşünebilirsin? trt'nin yıllar öncesinde bünyesinde çalışan sunucu spiker her neyse memur olarak çalışırken özellikle akp döneminde neye dönüştüğünü söylemeye gerek varmı?

Tamam memur zihniyetiylede yönetilmesin ancak bu kurum vatandaşın vergisi ile çalışıyor her şeyinde bir ayarı var.Git özelde kime veriyorsan bu paraları ver kardeşim.Trt kendisi sunucu spiker yetiştiren bir kurum iken dışarıdan aldığı adamlara tomarlarla para yediren bir kurum haline geldi ve getirildi bunun için gidip kongo cumhuriyeti iktidarınımı eleştiriceğiz?

adam sadece yalamakla o parayı alıyor. Başka fonksiyonu yok

Renkdaslarim konu ersine sallama konusuyken siz birbirinizle kavga ediyorsunuz. Rica ediyorum aranizdaki kirginliklari unutup ak ersine odaklanin.

dostum ersine niye sallıyasın adama parayı verirlerse oda alır asıl onun aldığı bu parayı normal gören zihniyete sallayacaksın sokakta soruyorlar ne olmuş alacak tabi diyor üstündeki t-shirt delik deşik.

"Çalıyor ama çalışıyor"cu tayfa için gayet düşük rakamlar..

Milyar dolarlar hüpletildi, yine de sustu bu halk, 278 bin ne ki?

Buna da "278 bin alıyor ama yalıyor" derler..

Bu arada işin piyasası bu değil.. bu yalama bedeli..

Biraz daha zorlarlarsa maçını anlattığı çoğu futbolcudan daha çok kazanan spiker haline gelebilir. Ne mutlu bize ki böyle iş bilir spikerlere sahip bir ülkeyiz.

İşin aslı baştan işlerin buralara geleceğini bilseydim binbir zorlukla becerebildiğim eğitimime de, zorlu iş hayatıma da hiç girişmez sadece iyi bir yalayıcı olurdum. Sonuçta bu kadar mücadeleye değmezmiş elde edebildiklerimiz. Doğduğumuzdan beri başımıza kakılarak öğretilen şükretmemiz gerektiği acaba birileri hak etmeden kazanırken, çalarken çırparken ses çıkarmamız için miymiş?

Elektrik faturaları....Soygun düzeninin emekçileri.

Geri
Üst Alt