Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.686
- 1.500
- 1.538
cingıl bels
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bu kafayla kömür makarnaya devam et kardeş!!
Adam insan gibi cevap vermiş,şu dediğine bak.Kör etmiş sizi Akp nefreti.
neye insan gibi cevap vermiş yine cambaza bak cambaza deyip konuyu değitirmiş 250-300 milyon dolara çekilen animsayon filminin gişe hasılatına bir bak istersen.
Ben sana yazıyım.
250-300 milyona yapılan animasyon avatar filmidir filmin gişe hasılatı 2,787,965,087 dolardır ve ayrıca 22 Nisan 2010'da satışa çıkan Blu-ray versiyonu ilk günde yaklaşık 1.5 milyon adet satmıştır(adeti tl ile 99 tl dir.) filmin dvd satış bedelini ise yazmaya gerek dahi duymamışlar.
Şimdi ne alaka trt de yapılan götü boklu çizgifilmler ile bu film ,trt de çekilen hepsinin bölüm başı maliyeti toplamda 1 milyon lira getiri nedir yok peki para kimin cebinden çıkıyor vatandaş.
Şimdi adam gibi verilen cevaba tekrar bak.
neye istinaden diyorsun?
250-300 milyon tl'ye animasyon olmaz mı diyon?
Konudan bağımsız yazdığım şey,üslubu eleştirdim.Yoksa TRT'de harcanan paralar israf tabi ki,yandaşları zengin etmek amaç.
Konudan bağımsız yazdığım şey,üslubu eleştirdim.Yoksa TRT'de harcanan paralar israf tabi ki,yandaşları zengin etmek amaç.
Renkdaslarim konu ersine sallama konusuyken siz birbirinizle kavga ediyorsunuz. Rica ediyorum aranizdaki kirginliklari unutup ak ersine odaklanin.
kızsan ne olur lan düdük..