GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
1/11

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
1544772968421.webp

Fenerbahçe'de 2. Ersun Yanal dönemi başlıyor! Sarı-lacivertli takım, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Mutluluk Sarı Lacivert bir bağ, sonsuz bir aidiyettir! Yuvana hoş geldin" denildi.

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) December 14, 2018

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için 2013-2014 sezonunda da takımımızı çalıştıran ve Fenerbahçemizi şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaşma sağlamıştır.

Dün gece resmi imzaların atılması ile Fenerbahçe ailemize katılan Ersun Yanal’a yuvana hoş geldin diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz."

Fenerbahçe Kulübü, Spor **************************** Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'ne karşı alınan 3-1'lik yenilginin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun görevine son verildiğini duyurmuş ve o günden bu yana maçlara Cocu'nun yardımcılığını yapan Erwin Koeman yönetiminde çıkmıştı.

Taraftarın getirdiği Tudor ne kadar iş yaptıysa, taraftarın getirdiği Ersun Yanal da o kadar iş yapacaktır.

İyi forumlar.

Ali koc'un müthiş omurgasızlığı.
Geldiği günden beri söylediği yalanların haddi hesabı yok. En son siz benim hayalimde ki fenerbahce'yi anlamamışsınız dedi
Kahkaha atarak takip ediyorum

Trabzonspor'dan kaç kere kovulan adamı efsane ilan ettiler, ne vasat bir takım.

Aferin Ali Koç, müthiş bir vizyona sahipmişsin cidden ahaha. Taraftar Veli diye bağırsa Veli'yi getirir takımın başına bu.

İki defa kendilerini şikeci diye suçlayan,sürekli kupamızı verin diyen rakiplerine gitmesine rağmen büyük bir omurgasızlıkla bu adamı yalvar yakar getirdiler.

Teknik direktör değiştiren takımlar, çıktıkları ilk maçlarında reaksiyon veriyorlar ve olumlu sonuçlar alıyorlar.
Erzurum maçında Fener bir adım öne geçti.

adamlar napsın o kadar denediler ama içlerinden bir fatih terim cıkaramadılar bunun muthiş bir ezikliği var
son çare kendilerini s...........ini bizzat kendi agzıyla soyleyen ersun :)
bana kalırsa belirli bir ivme yakalayacaklar ama ersun balonu cabuk patlar.

Geri
Üst Alt