GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 11

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
11/11
kariyer puan ortalaması 1,42 olan bir adamla başarı beklenemez. aykut kocamanın 1,59 ortalaması olduğunu da hatırlatalım.

MBP hesaplaması için (Topladığı Toplam Puan/Maç Sayısı) formülünü uygulayınız

kariyer puan ortalaması 1,42 olan bir adamla başarı beklenemez. aykut kocamanın 1,59 ortalaması olduğunu da hatırlatalım.

MBP hesaplaması için (Topladığı Toplam Puan/Maç Sayısı) formülünü uygulayınız

özel mesaj ile şenol güneşin kariyer ortalama puanını soranlar olmuş. yanıtlayalım, 1,63 gayet başarılıdır.

Cihan oskay meczup degil miydi ? Kanitlanmadi o is sanirim , olayi hatirliyorum ama , videolari hala mevcut

Ts bursa isine ise inanmiyorum , herkese her macta o yaftalar yapistiriliyor

Eski uzun boylu 9 numarali santrforu oynatmamasi ise bir suc degildir , adamin pivot kimseyi oynatmadigi , tekkeyi bile ara sira koydugu , genelde tuncay nihat gokdeniz gibi , o donemin 4-6-0 ini oynattigi bir surecti

o donemki tff adami grubun sonunu beklemeden sutladi , kurtarici diye terim geldi , o da turnuvaya goturemedigi gibi , bir de isvicre macinin sonunda yapilanlar ile cezalar almamiza sebep oldu falan filan

Yani o tesvik primi meselesi haric ben bir hadisesini gormedim , o olayi da hatirliyorum ama uzerinden de gecmek lazim biraz , cafer filan basroldeydi

O donem zaten vermeyen yoktu , biraz daha oncesinde bizim yoneticilere de benzer seyler soylendi durdu , ama hepsi bizde tekrar tekrar yoneticilige secilip devam ettiler

Ben ozellikle tesvik priminin bugun bile oldugunu dusunuyorum , ama sike artik kalmamistir

Cihan oskay meczup degil miydi ? Kanitlanmadi o is sanirim , olayi hatirliyorum ama , videolari hala mevcut

Ts bursa isine ise inanmiyorum , herkese her macta o yaftalar yapistiriliyor

Eski uzun boylu 9 numarali santrforu oynatmamasi ise bir suc degildir , adamin pivot kimseyi oynatmadigi , tekkeyi bile ara sira koydugu , genelde tuncay nihat gokdeniz gibi , o donemin 4-6-0 ini oynattigi bir surecti

o donemki tff adami grubun sonunu beklemeden sutladi , kurtarici diye terim geldi , o da turnuvaya goturemedigi gibi , bir de isvicre macinin sonunda yapilanlar ile cezalar almamiza sebep oldu falan filan

Yani o tesvik primi meselesi haric ben bir hadisesini gormedim , o olayi da hatirliyorum ama uzerinden de gecmek lazim biraz , cafer filan basroldeydi

O donem zaten vermeyen yoktu , biraz daha oncesinde bizim yoneticilere de benzer seyler soylendi durdu , ama hepsi bizde tekrar tekrar yoneticilige secilip devam ettiler

Ben ozellikle tesvik priminin bugun bile oldugunu dusunuyorum , ama sike artik kalmamistir

Alt liglerde hala vardır da,Süper Lig özelinde 3 Temmuz'dan sonra kimsenin şikeye kolay kolay cesaret edebileceğini düşünmüyorum.

Fenerlilerin sırf Fatih Terim kompleksinin ekmeğini yedi adam bizimde fatih terimimiz var diyebilmek için adamı abartılar da abarttılar sonunda kendileri de inandı buna aykut 'la devam etseler şimdi en az 25 26 puanları vardı. Tam bir akıl tutulması şu adamı fb tarihinin en başarılı ve en fenerli teknik direktörü muamelesi yapiyorlar.

Hahah kodumun mali, hadi ol nisanda sampiyon? Gelicek sene bankasyada belki olursun nisanda sampiyon?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro