Ersun Yanal İstifa Etti!

Insan en cok sevdigine kirilir. Biz kendisine kulup baskanligini yakistirirken o diger sikeci Demirören le işbirliği yapmadi mi. Ha aziz ha Demirören ne farkı var. Sikeciyse demiroren de sikeci. Bu arada ayrilisinda tek suclu kendi degildir aysal baskanimiz da pek bir istekliydi gonderilisinde

Demiröreni siz boş verin yahu. Kukla o orda sadece. rte ikna etmeseydi kabul etmesdi .

Neyse. Konuyu uzatmak istemiyorum.

Herkes kendine göre haklı bu konuda az çok belkide diyelim.

Siz bakmayın bunların agladıgına yarın azizi yine havalımanında karsılarlar. Azizin yıllardır yaptıgı sey taraftarı uyutmak zaten.

Su da var Ersun Yanal kesinlikle ust duzey bir hoca degildi. Yani bu fenerin ne kadar zararına olur gelecek hocaya gore degisir. Gecen sene dustugumuz durumlar malum. Deplasmanda bir kac mac sansımız olsaydı kafa kafaya gelecektik fenerle.

Bizim icin asıl tehlike azizin devrilmesi. Ne olacaksa olsun ama aziz o koltukta yıllarca kalsın

ne like'ı yaw ikide bir aynı şeyi söylüyorsun. terimden beklerim bunu. ha bence 2 senesi var feneri çalıştırmak için, önce milli takımdan kovulması/ayrılması lazım. sonra durak azizin yanı. ama gene de belli olmaz bakarsın haftaya fenerin başına geçer.

Giderse herkes siler zaten de olmayacak şeyi ister gibi yazmaya gerek yok.

Tamam anladık. Fatih Terim'i sevmiyorsunuz, olabilir. Eskiden sevip şimdi sevmeyedebilirsiniz.

Ama hep aynı şeyi ısıtıp ısıtıp öne koymaya da gerek yok ki.

Ben her gün gidip Terim'e saygı duyuyorum, seviyorum diye yazıyor muyum orada burada.

Bu haber iyi oldu.Her ne kadar Ersun Avrupa'da rezilleri oynasa ve oynayacak olsa da ligde iş yapıyordu sistemleri.Son dakikada atılan gollerde bunun da payı vardı.Önde baskılı oynuyorlar ve kaos yaratıp golü buluyorlardı mutlaka.Diego'nun gelişiyle zaten bozulacaktı sistemleri ama neyse.Şimdi giderler anca Denizli'yi getirirler.Paraları da yok, öyle kolay kolay yabancı bulamazlar.

Tamam anladık. Fatih Terim'i sevmiyorsunuz, olabilir. Eskiden sevip şimdi sevmeyedebilirsiniz.

Ben her gün gidip Terim'e saygı duyuyorum, seviyorum diye yazıyor muyum orada burada.

Ya Alpay boşver bas gözardıyı geç, ben artık öyle yapıyorum.Mantıklı yazanı asla engellemem ama troll yapıp komik olmaya çalışanlara hiç tahammülüm yok.

geri gelecek

bkz. aziz/aykut istifa etti

Ya bırakın Allah aşkına ersunun ne adamligini gördünüz ersun adamsa prandelli ney Allah aşkına birisi kampta karısını aldatır prandelli ise kariyerini bir kenara bırakıp eşinin yanında yer aldı azizinde pek farkı yok adamın özel hayatını basına malzeme yaptı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanları bilip bilmeden bu şekilde ithamlar gereksiz bence. Ersun Yanal'ın bi açığı görülmedi bugüne kadar sonuçta başarılı veya değil ayrı. Kazım'a da kelepçe-melepçe diye bi ton haber yaptılar adamın adı çıktı sonra özür diledi Almanya'da ki gazete haber yapıp.

Kotu oldu, gecen sene ite kaka, 90 + attiklari gollerle sampiyon oldular.. Umarim daha kotu birini bulur Aziz.

Fatih Terimi fenerbahçeye yakıştıranlar, karakter olarak fenerbahçeye daha çok yakışıyorlar.

Aygun Ozipek‏@aygunozipek

Son dakika gelişmesi.. Fenerbahçeli iki yönetici Kocamanı ikna etmeye çalışıyor.. Denizli ilede görüşmeler sürüyor

SAKA MAKA KOCAMAN GERI DÖNÜYOR GALIB ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAHIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

stephen-colbert-celebration-gif.gif

ister yaz ister yazma o beni ilgilendirmez. benim ne yazdığımın da seni ilgilendirmeyeceği gibi. yazdığımızın hesabını veriyoruz yaw. yakında terimi sevmiyoruz diye ban da attırırsınız.

Geri
Üst Alt