Ersun Yanal İstifa Etti!

Su@t - 09.08.2014 17:08

Azizsilin Löw´ü tekrar getirecekmiş. Ünlü değilken kovdum gelsin bi de ünlüyken kovayım diyormuş..

öyle olsa klübü kurtarırlar evvela dün iflas ettiklerini açıkladılar

Konsolide borclarinin 500 milyon dolara yakin olduğu zaten söyleniyordu. Bu sezon sponsorlari da yok. Seneye kücülme devam edecek gibi görünüyor.

Dün geceki KAP aciklamasini hic bir yerde görmedim. Biz olsak, bizi coktan batirmislardi.

ok.gif
SILA - 09.08.2014 17:28

bos.gif

Uefa´ya mail kampanyası mı yapsak bizi kurtarması için ?

:2aloh1:

[attachment=12339:upload_2014-8-9_17-36-15.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-9_17-36-15.webp
    upload_2014-8-9_17-36-15.webp
    8 KB · Görüntüleme: 368
aziz bunu hic adam yerine koymadi ki

futbolcularin tatilini iptal ettiginde istifa etmeliydi zaten

Ondan bahsetmiyorum. İtalya ve fb cok farkli. fbde karsisinda türk futbol tarihinin en iyi kadrosu olacakti. İtalya Fiorentinada 5.lik,6.lik bile basariydi.

Farklı acıdan bakıyorsun yani :)

Neyse, en azından parator diyenlerin yorumu çürütüyorsun bu bakış acınla :DD

tumblr_m77zmpJb9B1r9lky2o1_400.gif

Aziz Lucescu'yu falan getirirse, çocuğumu keserim..

Ersun a hiçbir zaman kızmadım , bir hataydı onun için Fener ama adam resmen şu hareketle Azizi dövmüş.

Umarım yabancı dandik bir hoca getirirler. Azizden böyle birşey bekliyorum zaten.

Aziz sağolsun bu yıl da şampiyon yaptı bizi. :)

Kim gelirse gelsin... Ligin başlamasına sayılı günler kaldı. Bundan sonra gelecek adam her fırsatta "bu takımı ben kurmadım" der, kenara oturur ve kimse de bir şey diyemez. İyi oldu iyi...

Geçen yıl bizim Ekim ayındaki yaşadıklarımızı bunlar yaşıyor şimdi.Bence fener bu yıl kendini toparlayamaz.

aziz yıldırım döneminde istifa eden ilk hoca ersun oldu galiba. hepsini aziz kovdu şimdiye kadar. gerçi ersunuda kovdu sayılır istifaya mecbur bıraktı

Geri
Üst Alt