Ersun Yanal İstifa Etti!

Tamamen borsa spekülasyonudur bu olay, 1-2 güne hatta 1-2 saate yalanlama gelir. 1 değer düşen hisseler, 3 değer artar, yine birileri ''borcumuz yok gelirlerimiz çok iyi, 3 milyon forma sattık'' diye yalanlara devam eder.

Yahu bu şikecilere kim gelecekte iyi biri gelmez umarım diyorsunuz azizin getireceği yine en fazla aykut ersun çapında kukla adamlar olacak

Kotu olur bizim icin. Daha mal teknik direktor yok zira.

tam tersine iyi olur...Türkiye de öyle taktik teknige gerek yok ki...hava tutturmak önemli olan zaten ölüsü ilk 3 te oluyor 3 buyuklerin...hava yakalamışlardı kaçtı işte dogruysa....yeni gelen oturtamaz kesinlikle..bakınız terim mancını...

Kim gelirse gelsin Ersun' arayacaklar, ayrıca Luce bu Aziz'e 1 hafta dayanamaz.

Ben Zico'nun geri gelmek isteyeceğini ama Aziz'in kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Luce de Ahmedov'la kanka olmuş gelmez bence.Denizli veya Aykut olabilir.

dünkü sözlerin üzerine hiçbir insan evladı tepkisiz kalamazdı valla... bugünü bırak dün toplantının hemen ardından istifamı verirdim ben olsam... haaa adam mı madam mı bundan sonra görücez tabi :)

3kere istifa edip dönen teknik direktörleri mevcut bunların :)

Açıkçası üzüldüm. Önce bir sezon başlasaydı ondan sonra istifa etseydi. Tam bir kaos olurdu o zaman.

Ne hava yakalamasindan bahsedjyorsunuz siz? Gorduk iste son donemlerde üc pas yapamayan FB vardi. Ersunun FBsi bize karsi oynadigi 3 mactada leshti. Kaldiki derbi maclarini da kazandiramiyordu. Arsenala rezil oldu.

Kötü oldu bizim icin

BueI978CQAAbYW8.jpg

özledikkkk

ntvspor AA kaynaklı olarak kırmızı ekran verdi .

Geri
Üst Alt