Ersun Yanal İstifa Etti!

yoık yinede sıkıntı yaşayacaklar hala tek avantajları avrupa oynamayacak olmaları

Tabii ki sıkıntı yaşarlar, ama daha büyük sıkıntı yaşamalarını isterdim şahsen :D Şöyle Süper Kupa'yı kaldırdığımız zamanlarda olsaydı tadından yenmezdi :D

Ne hava yakalamasindan bahsedjyorsunuz siz? Gorduk iste son donemlerde üc pas yapamayan FB vardi. Ersunun FBsi bize karsi oynadigi 3 mactada leshti. Kaldiki derbi maclarini da kazandiramiyordu. Arsenala rezil oldu.

Kötü oldu bizim icin

yeni td gelince değişecekmi ihtiyar takım ?

fb transfer falan yapamaz

Beyler bu Aziz dün özel hayat falan bir şeyler gevelemiş. Bu laf Yanal'a mıydı?

SON DAKİKA! Fenerbahçeli yöneticiler, Samandıra'ya gidiyor. (NTV Spor)

Göreceksiniz 15 dk sona: "Ersunal Yanalin istifasi kabul etmedi" falan haberler gelecek

BumTZbOCYAAtyqp.jpg

SPORX.COM ‏@sporx 46 Sek.

SON DAKİKA! Ersun Yanal, az sonra basın yoluyla bir açıklama yapacak. (NTV Spor)

HOPAAAAAAAAAAA

yalnız bunlarda döneklik babadan oğula nesil her an geri vites gelebilir ersundan aykutta her gün istifa edip sonra vazgeçtim derdi :D

Mr. Haşortmanı istiyoruz :D

Bu arada bazı renkdaşların dediği gibi biraz erken oldu. Eğer süper kupayı alırsak birgün sonra ağustos bitmeden istifasını verir diye düşünüyordum. Biraz erken oldu ama çok fazla birşey değişmez. Gelen hoca takımı tanıyacak falan filan fistan. Oyuncuların da moral bozukluğu içerisinde olduğunu düşünüyorum. Süper kupa'yı alırsak daha da toparlayamazlar bu sene.

teknik direktörsüz devam ederler belki. hani sponsora ihtiyaçları yok ya, hocaya niye olsun? ya da yine klasik türklerden gelir.

Bence zaten istifasını bekiliyordu Aziz onun yolunu yapıyordu...

Mesela toplantıda Löw konusu açılınca " Parasını verin getireyim " dedi ki burada her şey net zaten...

Keşke şöyle olsa:

Aziz Ersun'u gitmemesi için ikna etse

Sonra biz Süper Kupa da bunlara koysak

Sonra da Aziz Ersun'u kovsa.

:DD

Aziz istifayi kabul etmez güven tazelemis olur bkz aykut vol2

Geri
Üst Alt