Ersun Yanal İstifa Etti!

Kimi getirebilir acaba Aziz? Hem kariyerli, hem lafını geçirebileceği biri lazım. Kimse gelmiyor valla aklıma..

sponsor bulamadılar, sponsor biziz dedi aziz. bu şartlarda çalışcak td de bulamaz bunlar. bu sefer de td biziz der. yardımcı td ile devam edip kendi yönetir takımı :)

NTVSpor da Ersun Yanal ölmüş gibi bir hava var, bir hüzün var kanalda bayan spiker haberi sunarken yüzünden düşen bin parça

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ft hem milli takımı hem de feneri çalıştırabilir.

Olum saçmalamayın şöyle ya.

1'i kuyuya taş attı yine, herkes peşinden gidiyor.

Amaç ne?

Adamların krizi üzerinden bile kendi takım taraftarına mı oynamak.

2 fazla like'a ihtiyacınız varsa (sadece sen değil tüm yazanlar) ben size mislini de atarım.

Mevki sahibi insanların egoları en büyük sorun bu ülkede.

[attachment=12337:upload_2014-8-9_17-4-45.png]

Bu da farklı bir bakış açısı tabi.

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-9_17-4-45.webp
    upload_2014-8-9_17-4-45.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 251
Sizde lütfen bu camiaya 40 yıl hizmet eden divan kurulu üyesi olmuş bir ismi şikecilere yakıştırmayın.

rte ye yakınlığı bu arada benimde hiç hoşuma gitmiyor ve belki eleştire bileceğim tek, bana göre, sayık noktası bu milli takı meselesinde.

Ama milli takım başka bu şikebahçeye gitmek tam bir başka bir konu.

Insan en cok sevdigine kirilir. Biz kendisine kulup baskanligini yakistirirken o diger sikeci Demirören le işbirliği yapmadi mi. Ha aziz ha Demirören ne farkı var. Sikeciyse demiroren de sikeci. Bu arada ayrilisinda tek suclu kendi degildir aysal baskanimiz da pek bir istekliydi gonderilisinde

Fatih Terim gelir inşallah , bence iki takımı da birlikte kaldırabileceğini göstermesi lazım , yakında 3.kaynaklardan fenerbahçe ve galatasaray arasında ezeli rekabet , ebedi dostluk yapılan efsane transferler ve takıma mal olmuş kişilerin bile rakip takımda görev alabileceği , bunun çok doğal olduğu üzerine yorumlar yapılmaya başlanır ve su yolunu bulur.

Amaç ne?

2 fazla like'a ihtiyacınız varsa (sadece sen değil tüm yazanlar) ben size mislini de atarım.

bana atsana 3,500 like olsun. yetkin varsa iyi olur :asd:

Amaç ne?

ne like'ı yaw ikide bir aynı şeyi söylüyorsun. terimden beklerim bunu. ha bence 2 senesi var feneri çalıştırmak için, önce milli takımdan kovulması/ayrılması lazım. sonra durak azizin yanı. ama gene de belli olmaz bakarsın haftaya fenerin başına geçer.

hazırlık maçlarında takip ettiğim kadarıyla rakibimizin oyun sisteminin bozulduğunu kadrosunu korumasına rağmen oyuncuların isteksiz olduğu çok açıktı ersun yanal zaten ilk geldiğinde 3 büyükleri çalıştıracak kapasite de bir hoca değildi geçen sene fenevin başında hoca olmasaydı da şampiyon olurdu biz kendi ayağımıza kurşun sıkmıştık neyse hayırlısı olsun tabiki ama fenere inşallah yabancı hoca gelir de uyumsuzluk devam eder daha da karışır bu arada lucescu ismi geçiyor inşallah yalandır yoksa çok büyük bir adım atarlar

Beter olsunlar.

Bu arada ntvsporda suratlar asık, sesler ağlamaklı. Tam bir yas havası var.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt