Ersun Yanal: "Şu ana kadar 6 puanımız gasp edildi"

Pislik bunlar. Taraftarı gaza getirmekten başka işe yaramaz....Taraftar desen toptan salak. Her puan kayıplarını çalınmış olarak görüyorlar.

Pozisyonu izlememiş ,yorum yapamazmış. maçı izlemiyor muydun?

Oğlum sen geçen haftaki maç sonunda izlemiştin de şimdi mi izlemedin

10'u da penaltidan gelsin 10'u da haksiz gol olsun elle, penaltiyla, ofsaytla. bunlar bunu sonuna kadar hak ediyorlar.

Ben diyorum bunu zaten.1.5 sene önce Burak'a hiç kızmadım bu yüzden.Futbolun içinde varolan şeyler bunlar.Bir futbolcu hakeme penaltıyı yedirebiliyorsa akıllı futbolcudur abi.Emek hırsızlığı vs. fasa fiso.Ancak aynı durum kendi başına geldiğinde de ses çıkarmayacaksın.Orada çarşı karışır.Bugün Fb bunu yaptı.Adalet diye yürüsünler hadi.O yüz var mı onlarda?

Ben de dinledim adam 180 derece döndü birden futbolun teknik konularına girdi bu hafta hakem hatalarıyla kazanınca ne güzel degil mi :)

maçta önce soruluyor ersuna, maçla ilgili ne düşünüyorsun diye hakem hatalarından girdi konuya direk ,maçta sonra nedense teknik taktik analiz yapıyor :)

En az 20 puanınızı da illegal bir şekilde aldınız onları da söylesene şerefsiz !

Sen önce oyuncularının yaptığı çirkefliklerden ve hakemler sayesinde kazandığından puanlardan bahset şerefsizzzzzzzzzzzzzz

angut'a bak yaaa 6 puanı çalınmış peki hediye edilen 16 puan var hakemler baskılar şerefsizliklerden kaynaklanan...

allaha havale ediyoruz sizi ne de olsa son maçlarda adalet öyle yada böyle yerini buluyor bilesiniz... son olarakta g.t korkusu sarmış sizin camiayı havlayın bakalım nereye kadar...

Ulan gasp'ın alasını siz yapmıssınız.Hırsızlık yüzünden takımınız küme düsecek.Gasp edildik dersin ziyadesiyle gasp edersiniz.Haysiyet yoksunu

Haftaya Trabzom maçına da Bülent'i verirler kesin o da yapar bi güzellik.

Bizim taraftar çok aciz kaldı bu adaletsizliğe tepki koymayarak.

seyimi diyor en son icerdeki kasimpasa ve gencerbirligi maclarimi bu 6 puan ?

UEFA... Eyy yüce UEFA... şunları yerin dibine sok rezil et şerefsizleri

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

2 beles penalti sadece bu macta

En az 12 puan hakemler sayesinde aldiniz hala agliyon be traktor bozuntusu

Sen önce oyuncularının yaptığı çirkefliklerden ve hakemler sayesinde kazandığın puanlardan bahset şerefsizzzzzzzzzzzzzz

Her ne kadar sinir bozucu olsa da agir hakaretler etmeyelim lütfen arkadaslar :)

Tamam alın 6 puanı versinler size sizde haksız yere aldığınız yaklaşık 20 puanı verin ey yanal ağza alınmayacak sözleri hakediyosun sen.Bu ne pişkinlik bu adamlardaki anlayamıyorum lan ligde oynamanız zaten absürd bi olay o kadar şikeye teşvike rağmen halen gelip bik bik ötüyonuz her maçtan sonra bunu söylemesinin amacı hakemler üzerindeki baskının bu maçtan sonra kırılmasını önlemek yani bu baskı devam etsin sezon kadar demek istiyor.Baktı takımın oynadığı futbol futbol değil böyle ligi bitirmeye çalışacaklar.BİTERSİNİZ DİKKAT EDİN!

maçta önce soruluyor ersuna, maçla ilgili ne düşünüyorsun diye hakem hatalarından girdi konuya direk ,maçta sonra nedense teknik taktik analiz yapıyor :)

Tembihlenmis ne olursa olsun hakeme giydireceksin diye.

O da 2 uydurma penalti aldigina bile bakmadan bodoslama daldi Allah'in angutu iste.

şunlara arenada hardcore yapalım duvardan duvara vuralım şampiyon olmayı hiç bu kadar istememiştim çok fena tahrik ediyorlar bu sene , hem bu yıl biz şampiyon olursak şikecilerde yer yerinden oynar bunda stadı değil tüm karıköy'ü yakarlar...

Geri
Üst Alt