Fener'de kenetlenme olmaz çünkü Ersun Emre'yi sevmiyor, Emre Ersun'a ifrit, Koç taraftarın dayatması diye sevmiyor ve Ersun şampiyon olursa hiçbir pay alamayacağını biliyor, Emre oynamak istiyor ama 16 haftanın en dominant topu da derbide, Emre yokken oynanıyor. Şu takıma şimdi Emre'yi soksan takım bozulacak, hiç sokmasan Ersun'un zaten sallantıdaki koltuğu iyice sarsılacak. Herifler şampiyonluğu filan öylesine unutmuşlar ki değil şampiyonluk, yarışını bile kafaca hazmedemiyorlar. Buradan toplanmak kolay değil ama bizim milyonluk eşeklerden farklı olarak herkesin kulübün iyiliği için kıçını yırttığını idrak edebiliyorsun. O motivasyon bu rezilliği de örterse şampiyonluğun en büyük adayı olurlar, Emre'yi ve daha da fenası Ersun'u kaybederlerse bu yılı da çöpe atarlar. Herifler kazanabilecekleri çoğu maçta puan kaybettikleri net cünup sezonda Galatasaray'ın 4, Beşiktaş'ın 1 puan üstüne zıpladılar. Lider Sivas'la da 2. yarı içerde oynayacaklar. Umuyorum ki Ersun'u gönderirler çünkü şu kadroya bunun kadar topu mevcut td'ler içinde anca onun oynatabileceğini düşünüyorum. Takımda helva gözüken yabancıların performanslarına bakarsak Ersun'u benimsedikleri de kesin. Ayrılık olursa umuyorum önce yabancılar satar takımı. Öyle bir işe ihtiyacı var kaos aşıklarının.
Bokunuzda boğulun.