Ersun Yanal Trabzonspor Yolunda

Melih Akan

Berlin Panteri
26612585.jpg

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugün İstanbul'da Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'la görüştüğü iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bu koltukta ne kadar oturacağı belirsizliğini korurken, bordo mavili yönetim hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Lokeren ile karşılaşacak olan takımıyla birlikte Belçika'ya gitmeyip, İstanbul'da Ersun Yanal ile bir araya geldiği ileri sürüldü.

Görüşmede Hacıosmanoğlu'nun, geçen sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Yanal'ın mali şartlarını öğrendiği ifade edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin 1-2 gün içinde netleşeceği belirtildi.

Bilindiği üzere Ersun Yanal, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ersun Yanal 6 ay ya da 1 yıl içinde Galatasaray'a gelebilir" ifadesini kullanmıştı.

Hürriyet

Bu adamı da elimizden kaciricaz yaziklar olsun sizin gibi capsiz yönetime.

Ama fark etmez, Prandelli'den daha beter buluruz!

Moyes nerede?

Ali Ece neler demiş öyle ya.Ulan hiç mi ders almaz bir takım.Hala yabancıların peşinden koşuyorlar.Bittik yav ötesi yok artık.Yılmaz Vural'a bile razıyım.Yerli hoca koyun ulan artık şu takımın başına.En son Gerets ile başarılı olmuşuz 10 sene önce.Ondan sonra gelen hocaların hepsi hayal kırıklığı.Olmuyor işte,zorlamayın.

Ali Ece neler demiş öyle ya.Ulan hiç mi ders almaz bir takım.Hala yabancıların peşinden koşuyorlar.Bittik yav ötesi yok artık.Yılmaz Vural'a bile razıyım.Yerli hoca koyun ulan artık şu takımın başına.En son Gerets ile başarılı olmuşuz 10 sene önce.Ondan sonra gelen hocaların hepsi hayal kırıklığı.Olmuyor işte,zorlamayın.

ne demiş ali ece ?

ne demiş ali ece ?

Galatasaray'lı yöneticiler beni aradı,yabancı bir teknik adam hakkında bilgi istediler diyor.Ama bu isim Prandelli'den daha iyi bir isim değildi diyor.Bu takımdan bir halt olmaz arkadaş.Prandelli'den şikayet ediyoruz daha beterini bulup getirecekler.Çok zor gerçi daha kötüsünü bulmak ama bizimkiler bulup getirir.

bu adamı kaçırırsak bittik demektir şenol güneş kaçtı buda kaçmasın yazıklar olsun böyle yönetime!!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Demeyin öyle Ersun şikeci gitsin boşverin. Şikeci olmayan bir italyan daha buluruz italya 3.liginden sorun mu yani

Ersun yanal daha önce tsporda çalıştı sanırım. Ben tsda başarılı olacağını düşünmüyorum yanalın, kadroları yetersiz, yerli kadroları kötü. Bize gelse 2 düzgün yabancı forvet transferiyle iyi bir tskım kurabilirdi

DİCK advocaat reis gelsin :D

Kalli

Ts ile anlaşmış.Yazıklar olsun.Kaçırdık adamı.

Yaziklar olsun sizin gibi 5 para etmez capsiz yönetime.

Anlaşma oldu ama Vahit de gitmek istiyormuş bir takımla oda anlasmis diye haber duydum

Geri
Üst Alt