Ersun Yanal Trabzonspor Yolunda

Çok gollü geçer Trabzonun maclari seyir zevki yükselir TS maclarinin

abdurrahim hala prandelliyi desteklemeye devam etsin. adam galatasarayın tüm eksiğinin kendisi olduğunu düşünüyor, o gelince bütün takım 180 derece dönecek zannetti ve hala öyle sanıyor ama kısa sürede kendileri de hedef tahtasına oturacak prandelli yüzünden haberleri yok. bu takım şampiyonluk yarışının gerisinde kalırsa sen ozaman gör kaosu. prandelli ısrarı sonumuz olacak

tsporun elinden bile hoca kapamıyoruz ne hale düştük

Trabzon kadrosu tam ona uygun...

Merkeze Medjani-Salih-Ekici koyup forvete de Yatabare-Cardozo ve bir sağlam fizikli kişiyi koyar,ondan sonra ileri şişir gitsin...

Trabzon kadrosu tam ona uygun...

Merkeze Medjani-Salih-Ekici koyup forvete de Yatabare-Cardozo ve bir sağlam fizikli kişiyi koyar,ondan sonra ileri şişir gitsin...

''Fatih Terim, taktikten anlamaz, kaos futbolu oynatır'';

''Aykut Kocaman, kafayı pas oyununa takmış, yavaş oynatır'';

''Yılmaz Vural, şovmenin biri, akıldan bile geçmemeli'';

''Hikmet Karaman, Anadolu kulüplerine kontratak futbolu oynatır, büyük takım çalıştırmaya çapı yetmez'';

''Ersun Yanal, fizikli adamlarla doldur boşalt tan başka bir şey bilmez''...

''Mustafa Denizli,pili bitmiş yabancı düşmanı''

Kimseleri beğenemiyoruz; sonra, ''Bu kontenjan sınırıyla yerli şart'' diyen, ancak ''Şudur'' diyemeyen bir çoğunluk; sanki bekleyip işler kötü gittiğinde ''Bununla olmayacağı belliydi'' demek için pusuya yatma hazırlığı yapılır gibi bir hal...

Şahsın için demiyorum, Prandelli ile de devam edilebileceğini söylüyorsun zaten de yeri geldiğini düşünerek taraftardaki garip ruh haline dikkat çekmek istedim...

Kimseleri beğenemiyoruz; sonra, ''Bu kontenjan sınırıyla yerli şart'' diyen, ancak ''Şudur'' diyemeyen bir çoğunluk; sanki bekleyip işler kötü gittiğinde ''Bununla olmayacağı belliydi'' demek için pusuya yatma hazırlığı yapılır gibi bir hal...

Belki kisisel algilayip yakistiramadim yazdin Semih'in basliginda ama burda sen de yakinmissin bu durumdan.

''Fatih Terim, taktikten anlamaz, kaos futbolu oynatır'';

''Aykut Kocaman, kafayı pas oyununa takmış, yavaş oynatır'';

''Yılmaz Vural, şovmenin biri, akıldan bile geçmemeli'';

''Hikmet Karaman, Anadolu kulüplerine kontratak futbolu oynatır, büyük takım çalıştırmaya çapı yetmez'';

''Ersun Yanal, fizikli adamlarla doldur boşalt tan başka bir şey bilmez''...

''Mustafa Denizli,pili bitmiş yabancı düşmanı''

Şahsın için demiyorum, Prandelli ile de devam edilebileceğini söylüyorsun zaten de yeri geldiğini düşünerek taraftardaki garip ruh haline dikkat çekmek istedim...

Eeee iyi de Ersun Yanal'ın senelerdir tarzı bu...

Geçen sene Fb nasıl şampiyon oldu...Fizikli takım,beklerin,Topal ve Kuyt'un iyi performansı...Topu ileri şişir sonra rakip yarı alanda kalmaya çalış...

Hele hele savunma tamamen taktik faullere bağlı başka hiçbir şey yok...

Benim Prandelli kalsın dememin tek sebebi bu kadronun teknik direktöre değil revizyona ihtiyacı olması...Elimizde ne forvet ne bek ne de orta saha var...

trabzonu uçurur ersun.tam ona göre takım var.

Belki kisisel algilayip yakistiramadim yazdin Semih'in basliginda ama burda sen de yakinmissin bu durumdan.

O başlıktaki ifademi, hafif sitemkar bir latife olarak almış olmanı umardım, niyetim oydu...

Semih çok sevdiğim ve belki de başarılı olmasını en çok istediğim futbolcu olmasına rağmen, çok öncelerden, beklentimin yüksek olmadığı, fazlaca temel eksikliklerinin bulunduğu yönündeki görüş ve öngörümü belirtmişim, yanıltmış olmasını sammiyetle isterdim, ben haklı çıksam ne olur, çıkmasam ne gam?, sonuçta 'Aslolan Galatasaray' değil mi?...Şimdi üzülerek ifade ettiğim, yüksek tutulan beklentileri karşılayamadığına dair sözlerimi; fırsatını bulduğum anda, sanki yattığım pusudan fırlamışta ''Zaaaa, ben dememiş miydim bundan bir halt olmayacağını!'' ilkelliğinde sarfetmişim gibi algılamakta ısrar ettiğini anlıyorum, canın sağolsun...

Burada benim eleştirdiğim farklı bır durum var; ısrarla yerli TD getirilmesi gerekliliğinden bahsedip, önerilen her isim için keskin muhalif tavır alan, kendisi tek bir isim telaffuz edemeyenlerden bahsediyorum...

Abdurrahim'de Saffet'i getirir.Her seferinde daha beterini bulmayı becerebilen kulübe Galatasaray denir.Gittikce düsüyoruz.

Eeee iyi de Ersun Yanal'ın senelerdir tarzı bu...

Geçen sene Fb nasıl şampiyon oldu...Fizikli takım,beklerin,Topal ve Kuyt'un iyi performansı...Topu ileri şişir sonra rakip yarı alanda kalmaya çalış...

Hele hele savunma tamamen taktik faullere bağlı başka hiçbir şey yok...

Benim Prandelli kalsın dememin tek sebebi bu kadronun teknik direktöre değil revizyona ihtiyacı olması...Elimizde ne forvet ne bek ne de orta saha var...

Ağır çelişki...

Prandelli' nin kalması, köklü bir revizyon için değil, mevcut takımla ve fazla masrafa girmeden, belki makul bedellerle 1-2 takviyeyle idare edilmesi için tercih edilebilecek bir opsiyondur...Hoşumuza gitmese de mali tablo böyle davranmayı gerekli kılıyor olabilir...

Yoksa; zaten pek kredisi kalmamış, hala ülke-lig-kulüp gerçeklerini öğrenmeye çalışan, silik karakterli bir şahsiyetle neyin revizyonu Allah aşkına?!...

O başlıktaki ifademi, hafif sitemkar bir latife olarak almış olmanı umardım, niyetim oydu...

Semih çok sevdiğim ve belki de başarılı olmasını en çok istediğim futbolcu olmasına rağmen, çok öncelerden, beklentimin yüksek olmadığı, fazlaca temel eksikliklerinin bulunduğu yönündeki görüş ve öngörümü belirtmişim, yanıltmış olmasını sammiyetle isterdim, ben haklı çıksam ne olur, çıkmasam ne gam?, sonuçta 'Aslolan Galatasaray' değil mi?...Şimdi üzülerek ifade ettiğim, yüksek tutulan beklentileri karşılayamadığına dair sözlerimi; fırsatını bulduğum anda, sanki yattığım pusudan fırlamışta ''Zaaaa, ben dememiş miydim bundan bir halt olmayacağını!'' ilkelliğinde sarfetmişim gibi algılamakta ısrar ettiğini anlıyorum, canın sağolsun...

Burada benim eleştirdiğim farklı bır durum var; ısrarla yerli TD getirilmesi gerekliliğinden bahsedip, önerilen her isim için keskin muhalif tavır alan, kendisi tek bir isim telaffuz edemeyenlerden bahsediyorum...

Surda yazdigini butun yerli futbolcularin basligina yazabiliriz, altyapidakiler dahil.

Sneijder, Melo, Muslera gibi Avrupa'nin en zengin kulublerinde oynayabilecek kalitede futbolcular disinda ve Mourinho, Klopp, Simeone gibi Porto, A.Madrid gibi takimlari SL'de finale cikarmis t.direktorler disinda herkes icin denebilir bu yetersiz, bundan bir sey olmaz. Illa ki de hakli cikar sonunda bunu diyenler.

Sen Semih icin diyorsun tamam kotu niyetli demiyorsun da futbolcu icin de teknik direktor icin de onemli olan genel kadro kalitesidir, yonetimdir. Baskasi da antrenor icin diyor, ona sorsan o da kulubun iyiligi icin diyor.

Haftalarca gol yemedigimiz donem oynayan oyuncu ve kaleci elestiriliyorlarsa bugun tek tek her futbolcuya giydirmek yerine kadro muhendisliginde ve yonetide nasil hatalar yaptik bunlara odaklanmak lazim bence. Onemli olan futbolcularin arti eksi ozelliklerine gore birbirini tamamlayan oyunculardan olusan bir kadro kurabilmek. Yildizlar karmasi kurup basina da Klopp'u getirecek durumumuz yok bizim.

Surda yazdigini butun yerli futbolcularin basligina yazabiliriz, altyapidakiler dahil.

Sneijder, Melo, Muslera gibi Avrupa'nin en zengin kulublerinde oynayabilecek kalitede futbolcular disinda ve Mourinho, Klopp, Simeone gibi Porto, A.Madrid gibi takimlari SL'de finale cikarmis t.direktorler disinda herkes icin denebilir bu yetersiz, bundan bir sey olmaz. Illa ki de hakli cikar sonunda bunu diyenler.

Sen Semih icin diyorsun tamam kotu niyetli demiyorsun da futbolcu icin de teknik direktor icin de onemli olan genel kadro kalitesidir, yonetimdir. Baskasi da antrenor icin diyor, ona sorsan o da kulubun iyiligi icin diyor.

Haftalarca gol yemedigimiz donem oynayan oyuncu ve kaleci elestiriliyorlarsa bugun tek tek her futbolcuya giydirmek yerine kadro muhendisliginde ve yonetide nasil hatalar yaptik bunlara odaklanmak lazim bence. Onemli olan futbolcularin arti eksi ozelliklerine gore birbirini tamamlayan oyunculardan olusan bir kadro kurabilmek. Yildizlar karmasi kurup basina da Klopp'u getirecek durumumuz yok bizim.

Buna dair, 2012 yaz transfer döneminden itibaren yaptığımız her eleştiri, ''Heee, Terim' den iyi biliyorsun bu işleri, iki PL maçı seyreden kendini Mourinho zannediyor...'' gibi klişe sözlerle sindirilmeye çalışıldı...2013 Temmuzunda, göz göre göre kadronun tükenişe mahkum edilmesine isyanımı yansıttığım, ''Fenerbahçeliler hiç endişelenmesin...'' diye başlayan, rekabette arayı açacağımız iddialarının gerçeği yansıtmadığını, aksine bu takımın yıkılmaya mahkum olduğunu makul bir dille ifade ettiğim mesajıma, sanki annelerine küfretmişim gibi verilen raksiyonları dün gibi hatırlıyorum...Prandelli filan zincirin son halkası, kulübü bugünki noktaya getiren yol, elbirliğiyle o zamanlardan açıldı, yanlışlar telafi edilmeye çalışıldıkça da daha fazla hasar veren yenileri eklenmiş oldu...

''Ben haklı çıktım'' derdindeymişim gibi anlaşılmaktan kaçınmak konusundaki hassasiyetime rağmen, peşpeşe bilmem kaç mesajdır gidişatın o minvalde seyrettiğinin farkındayım da öncekiler gibi, son söylediklerimi de yine marifetten saymadığımı belirtmek isterim; benim gibi çok kişi, ''Biat kültürü'' uzantılarının ölçüsüz tepkilerine maruz kalacaklarını bilse de bu süreçteki yanlış uygulamaları dile getirdi zaten...

Vahid hocayı biz alalım

ersuna o yugoslaf faullerini yaptırmazlar ts de, her maç kırmızı görür takım, hiçbir maçı 11 kişi bitiremez. ts bi fenev değil malesef öyle her maç 25 faul hiç sarı yok. ıı olmaz

Bu transferde emeği geçen herkesi Allah bildiği gibi yapsın.

Bize Hikmet Karaman malı kaldı.

Geri
Üst Alt