- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Çok gollü geçer Trabzonun maclari seyir zevki yükselir TS maclarinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon kadrosu tam ona uygun...
Merkeze Medjani-Salih-Ekici koyup forvete de Yatabare-Cardozo ve bir sağlam fizikli kişiyi koyar,ondan sonra ileri şişir gitsin...
Kimseleri beğenemiyoruz; sonra, ''Bu kontenjan sınırıyla yerli şart'' diyen, ancak ''Şudur'' diyemeyen bir çoğunluk; sanki bekleyip işler kötü gittiğinde ''Bununla olmayacağı belliydi'' demek için pusuya yatma hazırlığı yapılır gibi bir hal...
''Fatih Terim, taktikten anlamaz, kaos futbolu oynatır'';
''Aykut Kocaman, kafayı pas oyununa takmış, yavaş oynatır'';
''Yılmaz Vural, şovmenin biri, akıldan bile geçmemeli'';
''Hikmet Karaman, Anadolu kulüplerine kontratak futbolu oynatır, büyük takım çalıştırmaya çapı yetmez'';
''Ersun Yanal, fizikli adamlarla doldur boşalt tan başka bir şey bilmez''...
''Mustafa Denizli,pili bitmiş yabancı düşmanı''
Kimseleri beğenemiyoruz; sonra, ''Bu kontenjan sınırıyla yerli şart'' diyen, ancak ''Şudur'' diyemeyen bir çoğunluk; sanki bekleyip işler kötü gittiğinde ''Bununla olmayacağı belliydi'' demek için pusuya yatma hazırlığı yapılır gibi bir hal...
Şahsın için demiyorum, Prandelli ile de devam edilebileceğini söylüyorsun zaten de yeri geldiğini düşünerek taraftardaki garip ruh haline dikkat çekmek istedim...
Belki kisisel algilayip yakistiramadim yazdin Semih'in basliginda ama burda sen de yakinmissin bu durumdan.
Eeee iyi de Ersun Yanal'ın senelerdir tarzı bu...
Geçen sene Fb nasıl şampiyon oldu...Fizikli takım,beklerin,Topal ve Kuyt'un iyi performansı...Topu ileri şişir sonra rakip yarı alanda kalmaya çalış...
Hele hele savunma tamamen taktik faullere bağlı başka hiçbir şey yok...
Benim Prandelli kalsın dememin tek sebebi bu kadronun teknik direktöre değil revizyona ihtiyacı olması...Elimizde ne forvet ne bek ne de orta saha var...
O başlıktaki ifademi, hafif sitemkar bir latife olarak almış olmanı umardım, niyetim oydu...
Semih çok sevdiğim ve belki de başarılı olmasını en çok istediğim futbolcu olmasına rağmen, çok öncelerden, beklentimin yüksek olmadığı, fazlaca temel eksikliklerinin bulunduğu yönündeki görüş ve öngörümü belirtmişim, yanıltmış olmasını sammiyetle isterdim, ben haklı çıksam ne olur, çıkmasam ne gam?, sonuçta 'Aslolan Galatasaray' değil mi?...Şimdi üzülerek ifade ettiğim, yüksek tutulan beklentileri karşılayamadığına dair sözlerimi; fırsatını bulduğum anda, sanki yattığım pusudan fırlamışta ''Zaaaa, ben dememiş miydim bundan bir halt olmayacağını!'' ilkelliğinde sarfetmişim gibi algılamakta ısrar ettiğini anlıyorum, canın sağolsun...
Burada benim eleştirdiğim farklı bır durum var; ısrarla yerli TD getirilmesi gerekliliğinden bahsedip, önerilen her isim için keskin muhalif tavır alan, kendisi tek bir isim telaffuz edemeyenlerden bahsediyorum...
Surda yazdigini butun yerli futbolcularin basligina yazabiliriz, altyapidakiler dahil.
Sneijder, Melo, Muslera gibi Avrupa'nin en zengin kulublerinde oynayabilecek kalitede futbolcular disinda ve Mourinho, Klopp, Simeone gibi Porto, A.Madrid gibi takimlari SL'de finale cikarmis t.direktorler disinda herkes icin denebilir bu yetersiz, bundan bir sey olmaz. Illa ki de hakli cikar sonunda bunu diyenler.
Sen Semih icin diyorsun tamam kotu niyetli demiyorsun da futbolcu icin de teknik direktor icin de onemli olan genel kadro kalitesidir, yonetimdir. Baskasi da antrenor icin diyor, ona sorsan o da kulubun iyiligi icin diyor.
Haftalarca gol yemedigimiz donem oynayan oyuncu ve kaleci elestiriliyorlarsa bugun tek tek her futbolcuya giydirmek yerine kadro muhendisliginde ve yonetide nasil hatalar yaptik bunlara odaklanmak lazim bence. Onemli olan futbolcularin arti eksi ozelliklerine gore birbirini tamamlayan oyunculardan olusan bir kadro kurabilmek. Yildizlar karmasi kurup basina da Klopp'u getirecek durumumuz yok bizim.
Vahid hocayı biz alalım