Ertan Süzgün: "Hermoso ve Jacobs yarın akşam Galatasaray için İstanbul’da olacak"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkanım herkese ayrı çalım atıyor,belki hermosonun bile haberi yoktu transferden!
Allahım bizi ne ile sınıyorsun

Ertan şuan X'te özür diliyor. Hemen tier düşürün de özrüne cevap vermiş olalım

Ya tamam lanet olsun stoper almayın adam gibi dmc alın

süzgünün ne sucu var bizim capsizlarin gücü yetermi böyle transfere?

süzgünün ne sucu var bizim capsizlarin gücü yetermi böyle transfere?
Katılıyor ve arttırıyorum, brn duyumcu olsam bu yondtim doneminde Galatasaray duyumu verilmeyecektir diye açıklama yaparim. Borsanin devre kapamasi gibi, yonetime de iyi.giydirmis olurum. Ama bizim ulkede omurga sorunu var ciddi boyutta

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyor ve arttırıyorum, brn duyumcu olsam bu yondtim doneminde Galatasaray duyumu verilmeyecektir diye açıklama yaparim. Borsanin devre kapamasi gibi, yonetime de iyi.giydirmis olurum. Ama bizim ulkede omurga sorunu var ciddi boyutta

valla sana bisey diyim dursun+cenk+hatip
bu üclüye sen kayitsiz sartsiz bu kulüpü birak borsadan kaybolmazsa ne olayim, batirip son parasiyla sucuk ekmek yaptirir.

valla sana bisey diyim dursun+cenk+hatip
bu üclüye sen kayitsiz sartsiz bu kulüpü birak borsadan kaybolmazsa ne olayim, batirip son parasiyla sucuk ekmek yaptirir.
Rezillik ya,kafalari calismiyor diyecegim adamlar is adami ,o zaman diyorum bunlar komisyoncu baska aciklamasi yok.

Yönetim gazetecilere %100 bitti haberi yaptırıyor ve aynı yönetim transferi beceremiyor ama taraftar gazetecilere saldırıyor. Tam kimin gücü kime yeterse düzeni. Suçu başka yerlerde aramayın boşuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt