Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.842
- 956
- 1.523
Dursun başkanım herkese ayrı çalım atıyor,belki hermosonun bile haberi yoktu transferden!
Allahım bizi ne ile sınıyorsun
Allahım bizi ne ile sınıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier 5Ertan şuan X'te özür diliyor. Hemen tier düşürün de özrüne cevap vermiş olalım
Ya tamam lanet olsun stoper almayın adam gibi dmc alın
Katılıyor ve arttırıyorum, brn duyumcu olsam bu yondtim doneminde Galatasaray duyumu verilmeyecektir diye açıklama yaparim. Borsanin devre kapamasi gibi, yonetime de iyi.giydirmis olurum. Ama bizim ulkede omurga sorunu var ciddi boyuttasüzgünün ne sucu var bizim capsizlarin gücü yetermi böyle transfere?
valla sana bisey diyim dursun+cenk+hatipKatılıyor ve arttırıyorum, brn duyumcu olsam bu yondtim doneminde Galatasaray duyumu verilmeyecektir diye açıklama yaparim. Borsanin devre kapamasi gibi, yonetime de iyi.giydirmis olurum. Ama bizim ulkede omurga sorunu var ciddi boyutta
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezillik ya,kafalari calismiyor diyecegim adamlar is adami ,o zaman diyorum bunlar komisyoncu baska aciklamasi yok.valla sana bisey diyim dursun+cenk+hatip
bu üclüye sen kayitsiz sartsiz bu kulüpü birak borsadan kaybolmazsa ne olayim, batirip son parasiyla sucuk ekmek yaptirir.