- 11 Aralık 2009
- 17.355
- 10.349
- 1.838
''Zaha' yı 10 milyona alana Sergio Oliveira bedava'' desek yerler mi ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerekirse mobing yapılmalıBu teklif dogruysa gitmesi icin baski yapmaliyiz.
Şu an sadece kafalarına göre yorum yapıyorlar gibi yok Tete'yi 10 milyona, Zaha'yı 8 milyona gönderdiler kafalarına göre oyuncu gitmek isteyecek mi? Bu adamların bir maaşı var bu adamlara bu teklifler gelecek mi? Bir çok soru var bu konuda. Sağ bek adaylarını sen ben devre arası transfer dönemini takip eden herhangi biri verir bence. Özel verdikleri bir haber olmadı şu ana kadar.Ertan bu sezon üfürüyor gibi
Zaha gibi oyunculara bu tarz baskılar ters teper.Bu teklif dogruysa gitmesi icin baski yapmaliyiz.
'Oynamayan' oyuncu demek yanlis bir algi yaratiyor, bizde son haftalarda yedek kalmis olabilir ama istatistiklere bakan olunca degisik bir tablo ortaya cikiyor:Planlarımız dahilinde olmadığını bildireceksin. CL falan diye ummayacak. Ama zannetmiyorum buna 10 milyon bonservis versinler. Çok ütopik bir bedel değil mi oynamayan ve futbol hayatının sonuna gelmiş bir oyuncuya?
Cidden baya süre almış. Ama yine de beklemiyorum böyle bir rakama çıkacaklarını. Araplar baya iyi adamlara sardılar. Zaha gibi oyuncularla ilgilendiklerini zannetmiyorum'Oynamayan' oyuncu demek yanlis bir algi yaratiyor, bizde son haftalarda yedek kalmis olabilir ama istatistiklere bakan olunca degisik bir tablo ortaya cikiyor:
23-24 sezonu:
42 mac
10 gol
5 asist
aldigi toplam sure: 2110 dakika
Bence olur, neden olur? Cunku oranin en buyuk kuluplerinden ziyade bir alt sinif takimlari talip olabilir. Mesela Al Nassr ve Al Hilal gidip vermez bu paralari cunku onlarin maddi gucu cok yuksek ve daha kaliteli isimleri transfer etmek isteyebilir.Cidden baya süre almış. Ama yine de beklemiyorum böyle bir rakama çıkacaklarını. Araplar baya iyi adamlara sardılar. Zaha gibi oyuncularla ilgilendiklerini zannetmiyorum
Maaşı yüksek olursa gidebilir. Adama ve menajerine planlamada olmadığını bildirip oluruna bakmak lazım. Okan Buruk’un planlamada düşündüğünü zannetmiyorum.Bence olur, neden olur? Cunku oranin en buyuk kuluplerinden ziyade bir alt sinif takimlari talip olabilir. Mesela Al Nassr ve Al Hilal gidip vermez bu paralari cunku onlarin maddi gucu cok yuksek ve daha kaliteli isimleri transfer etmek isteyebilir.
Ama onlarin bir sinif altinda olan takimlar Zaha'ya talip olabilirler. Asil soru Zaha'nin gidip gitmemesi olacak cunku oraya gitmek istemeyebilir.
Altın gamepad ile ne akar diyip aklını karıştırmak lazım zahaninErtan zaha haberin dogru olsun yeter.
Zaha sal olm bizi, zaten sosyal hayatın yok. Al aileni git aksamlari cod oynarsın