Ertan Süzgün: "Zaha'ya Suudi Arabistan'dan 10 milyon Euro'nun üzerinde bonservis teklifi var"

Ertan bu sezon üfürüyor gibi
Şu an sadece kafalarına göre yorum yapıyorlar gibi yok Tete'yi 10 milyona, Zaha'yı 8 milyona gönderdiler kafalarına göre oyuncu gitmek isteyecek mi? Bu adamların bir maaşı var bu adamlara bu teklifler gelecek mi? Bir çok soru var bu konuda. Sağ bek adaylarını sen ben devre arası transfer dönemini takip eden herhangi biri verir bence. Özel verdikleri bir haber olmadı şu ana kadar.

Zaha Arabistan a gitmez bence...

Zaha'nın Arabistan'a gideceğini sanmıyorum bizde kalmak onun için en iyi opsiyon. Hem maaş sağlam hem de iyi bir takımda oynuyor. Ş.l. de var.

10 milyon euro çok az değil mi ? şu an zaten epl takımı teklif yapsa min. 6- 7 bandında olur.

satmayın yazıkkk adama

bence satmalıyız,cünkü okan hoca dahil cogu taraftar zahayı hala sol açık oyuncusu zannediyor

zahayı forvet bölgesinde kullanmayacaksa satmakta fayda var yoksa cok küfür yer

Planlarımız dahilinde olmadığını bildireceksin. CL falan diye ummayacak. Ama zannetmiyorum buna 10 milyon bonservis versinler. Çok ütopik bir bedel değil mi oynamayan ve futbol hayatının sonuna gelmiş bir oyuncuya?

Planlarımız dahilinde olmadığını bildireceksin. CL falan diye ummayacak. Ama zannetmiyorum buna 10 milyon bonservis versinler. Çok ütopik bir bedel değil mi oynamayan ve futbol hayatının sonuna gelmiş bir oyuncuya?
'Oynamayan' oyuncu demek yanlis bir algi yaratiyor, bizde son haftalarda yedek kalmis olabilir ama istatistiklere bakan olunca degisik bir tablo ortaya cikiyor:

23-24 sezonu:

42 mac
10 gol
5 asist

aldigi toplam sure: 2110 dakika

Hadi insallah ama kalirda cok iyi is cikarirsa afiyetle yerim bu iletimi. Ancak, beklentim cok cok dusuk yine 8-10 gol 4-6 asist onlarda lig maclarinda agirlikli. Ama cikaracagi problemlerde mevcut ustelik buyuk bir maliyet. Erden'i elestirdigim en net konularda biri bu adam ne karakteri ne de sartlari bize uygun degil(mis).

'Oynamayan' oyuncu demek yanlis bir algi yaratiyor, bizde son haftalarda yedek kalmis olabilir ama istatistiklere bakan olunca degisik bir tablo ortaya cikiyor:

23-24 sezonu:

42 mac
10 gol
5 asist

aldigi toplam sure: 2110 dakika
Cidden baya süre almış. Ama yine de beklemiyorum böyle bir rakama çıkacaklarını. Araplar baya iyi adamlara sardılar. Zaha gibi oyuncularla ilgilendiklerini zannetmiyorum

Cidden baya süre almış. Ama yine de beklemiyorum böyle bir rakama çıkacaklarını. Araplar baya iyi adamlara sardılar. Zaha gibi oyuncularla ilgilendiklerini zannetmiyorum
Bence olur, neden olur? Cunku oranin en buyuk kuluplerinden ziyade bir alt sinif takimlari talip olabilir. Mesela Al Nassr ve Al Hilal gidip vermez bu paralari cunku onlarin maddi gucu cok yuksek ve daha kaliteli isimleri transfer etmek isteyebilir.

Ama onlarin bir sinif altinda olan takimlar Zaha'ya talip olabilirler. Asil soru Zaha'nin gidip gitmemesi olacak cunku oraya gitmek istemeyebilir.

Bence olur, neden olur? Cunku oranin en buyuk kuluplerinden ziyade bir alt sinif takimlari talip olabilir. Mesela Al Nassr ve Al Hilal gidip vermez bu paralari cunku onlarin maddi gucu cok yuksek ve daha kaliteli isimleri transfer etmek isteyebilir.

Ama onlarin bir sinif altinda olan takimlar Zaha'ya talip olabilirler. Asil soru Zaha'nin gidip gitmemesi olacak cunku oraya gitmek istemeyebilir.
Maaşı yüksek olursa gidebilir. Adama ve menajerine planlamada olmadığını bildirip oluruna bakmak lazım. Okan Buruk’un planlamada düşündüğünü zannetmiyorum.

Ulan Ertan Süzgün
Haber ver doğru düzgün

Geri
Üst Alt