Ertuğrul Doğan: "Bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırıya uğradı"

Olayların içinde olan herkes sevk edilir cezai işlem gerekiyorsa verilir gerekmiyorsa verilmez akşama uzun bir liste göreceğiz kaos dolu olur.

Tsliler yense bu kadar işimize yaramazdı kaos olduğunda gsyi yenecek güc yok

Fb topcuları artık tüm deplasmanda ıslıklanır Türk vatandaşını darp ettikleri için
Turk vatandasini seven , değer gösteren kaç kişi varki ülkede? Şehidimiz varken adamlar gazze yürüyüşü yaptılar

Bu arada kararlar yani ceza suresi vs henuz bugun aciklanmayacak zaten. Persembe diye biliyorum. O nedenle zamanlama dogru, hem belki aciklanan sevklere de tepki gosterebilirler boylelikle.
Iyi de diyelim 1.madde'den sevk ettiler oyuncuları. Perşembe günü sevk maddesini değiştirme imkanları var mı? Aslında olayları tamamen incelenmeden sevk kararları da açıklanmamasi gerekiyor kanaatimce hazır lige ara verilmisken.

Sürekli yeni görüntüler geliyor ya o yüzden diyorum.

Iyi de diyelim 1.madde'den sevk ettiler oyuncuları. Perşembe günü sevk maddesini değiştirme imkanları var mı? Aslında olayları tamamen incelenmeden sevk kararları da açıklanmamasi gerekiyor kanaatimce hazır lige ara verilmisken.

O goruntuler coktan incelenmis ve onlarda vardir yanisi. Bize, kamuoyuna yeni servis ediliyordur incelendikten sonra tabii kisisel cekimler dahil degil buna.

Eboue'ye muz gösteren ırkçıyı basın toplantısına çıkaran akıllılara cevap olarak ne sunacaklarını merak ediyorum. Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor için tarihi bir toplantı olacak.

bende senin gibi düşünüyorum muhtemelen beklenen sürede sevk olmayacak.
Sevk olsa bile yeni sevkler olabilir.
Her dakikası her karesinde ayrı bir olayın olduğu bir maç oldu.

Sadece irfanın videolarından 10 dakikalık kolaj çıkar.
Farklı açı farklı sevk yaratabilir.
Ben bu maçla ilgili cumaya kadar sevk beklemiyorum açıkcası.
Çıkarsa bugün diğer maçlarla ilgili sevler çıkar.

Trabzonspor lobisine güveniyorum bir defa olay baştan aşağı olumsuz da olsa bu konjekturda Trabzon imaj çizdirdi bundan dolayı Fener'den en az 2 oyuncu bence hatrı sayılır ceza alacaktır.

Yoksa mevcut yönetim kendi taraftarına yani şehrine bunu açıklayamaz ya da Trabzonluların gazı alınmaz, biz pek ses yapmadan kenardan izlemeliyiz aynı 2018-2019 Beşiktaş-Fenerbahçe olaylarında olduğu gibi.

Seçim öncesi bir halt yapamazlar arkadaşlar. 2 gündür Trabzon'u ikna etmeye çalıştılar demek ki. Seçim sonrası öttürürler yalı çocuğunu.

Seçim öncesi bir halt yapamazlar arkadaşlar. 2 gündür Trabzon'u ikna etmeye çalıştılar demek ki. Seçim sonrası öttürürler yalı çocuğunu.
İki takıma ciddi yaptırım uygulanmazsa bir daha yaşandığında bu kadar hafif olmaz dünya futboluna kara bir tarih olarak düşer insanlar çok öfkeli gündelik yaşamda bile nefret dolu bu ortamda hafif ceza sonraki daha büüyk olayların önünü açar.

İki takıma ciddi yaptırım yapılmazsa bir daha yaşandığında bu kadar hafif olmaz.
Usta haklısın. Burada Trabzon %80 suçlu, Fener ise %20.

Fener ortalığı öyle bir karıştırdı ki, 10 bin lira ceza verilse ortalığı yakacaklar. Bıçak sırtı şu an seçimler. Eğer mevcut hükümet önceki seçime göre güçlü çıkarsa, önüne gelenin içinden geçer.

Usta haklısın. Burada Trabzon %80 suçlu, Fener ise %20.

Fener ortalığı öyle bir karıştırdı ki, 10 bin lira ceza verilse ortalığı yakacaklar. Bıçak sırtı şu an seçimler. Eğer mevcut hükümet önceki seçime göre güçlü çıkarsa, önüne gelenin içinden geçer.
Bence tam tersi iki tarafta eşit suçlu fener camiası hafta başından itibaren ortamı gerdiler mesela Mert Hakan sakat maç zamanı saha ortasına çıkarıyorsun başka oyuncular maç boyu sürekli tribünlere olta işareti yapılıyor.

Maç zaten gergin orta sahaya gidip dakikalarda kutluyorsun o sırada 1 kişi atladı diye tüm takım ona saldırıyor daha sonrasında insanları çığrından çıkarıp tribünden indiriyor.

Trabzon ne ceza alıyorsa eşit şekilde almalılar.

Bence tam tersi iki tarafta eşit suçlu fener camiası hafta başından itibaren ortamı gerdiler mesela Mert Hakan sakat maç zamanı saha ortasına çıkarıyorsun başka oyuncular maç boyu sürekli tribünlere olta işareti yapılıyor.

Maç zaten gergin orta sahaya gidip dakikalarda kutluyorsun o sırada 1 kişi atladı diye tüm takım ona saldırıyor daha sonrasında insanları çığrından çıkarıp tribünden indiriyor.

Trabzon ne ceza alıyorsa eşit şekilde almalılar.
Usta deplasman olunca eşit ceza almaları zor. İbre her türlü deplasman faktörüden TS'ye kayıyor.

Cerez, cekirdek, popcorn...ne varsa ayarlayalim. Sov var

Asıl şu çıkış tünelinin içini ve soyunma odasının önündeki arbedelerin görüntülerini paylaşsalar her şey ortaya çıkar da onu yapacak ts'de yürek var mı ona bakacağız.

Geri
Üst Alt