Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün dediler abi sevk icin
Turk vatandasini seven , değer gösteren kaç kişi varki ülkede? Şehidimiz varken adamlar gazze yürüyüşü yaptılarTsliler yense bu kadar işimize yaramazdı kaos olduğunda gsyi yenecek güc yok
Fb topcuları artık tüm deplasmanda ıslıklanır Türk vatandaşını darp ettikleri için
Iyi de diyelim 1.madde'den sevk ettiler oyuncuları. Perşembe günü sevk maddesini değiştirme imkanları var mı? Aslında olayları tamamen incelenmeden sevk kararları da açıklanmamasi gerekiyor kanaatimce hazır lige ara verilmisken.Bu arada kararlar yani ceza suresi vs henuz bugun aciklanmayacak zaten. Persembe diye biliyorum. O nedenle zamanlama dogru, hem belki aciklanan sevklere de tepki gosterebilirler boylelikle.
Iyi de diyelim 1.madde'den sevk ettiler oyuncuları. Perşembe günü sevk maddesini değiştirme imkanları var mı? Aslında olayları tamamen incelenmeden sevk kararları da açıklanmamasi gerekiyor kanaatimce hazır lige ara verilmisken.
Sürekli yeni görüntüler geliyor ya o yüzden diyorum.
Sevk edilmeme değil de daha hafif maddeden sevk edilme durumu gayet de mümkün olabilir. Tanıyoruz bunları.Her türlü sevk yapılacaklar sevk edilmeme gibi bir durum yok sadece ceza konusu muamma olur.
Mümkün değil saldırı maddesinden sevk edilecekler Osayi, Oosterwolde bunlar muhtemelen sezonu kapattı.Sevk edilmeme değil de daha hafif maddeden sevk edilme durumu gayet de mümkün olabilir. Tanıyoruz bunları.
bende senin gibi düşünüyorum muhtemelen beklenen sürede sevk olmayacak.Iyi de diyelim 1.madde'den sevk ettiler oyuncuları. Perşembe günü sevk maddesini değiştirme imkanları var mı? Aslında olayları tamamen incelenmeden sevk kararları da açıklanmamasi gerekiyor kanaatimce hazır lige ara verilmisken.
Sürekli yeni görüntüler geliyor ya o yüzden diyorum.
İnşallah hak ettikleri cezaları alırlar ama ben o kadar emin değilim.Mümkün değil saldırı maddesinden sevk edilecekler Osayi, Oosterwolde bunlar muhtemelen sezonu kapattı.
İki takıma ciddi yaptırım uygulanmazsa bir daha yaşandığında bu kadar hafif olmaz dünya futboluna kara bir tarih olarak düşer insanlar çok öfkeli gündelik yaşamda bile nefret dolu bu ortamda hafif ceza sonraki daha büüyk olayların önünü açar.Seçim öncesi bir halt yapamazlar arkadaşlar. 2 gündür Trabzon'u ikna etmeye çalıştılar demek ki. Seçim sonrası öttürürler yalı çocuğunu.
Usta haklısın. Burada Trabzon %80 suçlu, Fener ise %20.İki takıma ciddi yaptırım yapılmazsa bir daha yaşandığında bu kadar hafif olmaz.
Bence tam tersi iki tarafta eşit suçlu fener camiası hafta başından itibaren ortamı gerdiler mesela Mert Hakan sakat maç zamanı saha ortasına çıkarıyorsun başka oyuncular maç boyu sürekli tribünlere olta işareti yapılıyor.Usta haklısın. Burada Trabzon %80 suçlu, Fener ise %20.
Fener ortalığı öyle bir karıştırdı ki, 10 bin lira ceza verilse ortalığı yakacaklar. Bıçak sırtı şu an seçimler. Eğer mevcut hükümet önceki seçime göre güçlü çıkarsa, önüne gelenin içinden geçer.
Usta deplasman olunca eşit ceza almaları zor. İbre her türlü deplasman faktörüden TS'ye kayıyor.Bence tam tersi iki tarafta eşit suçlu fener camiası hafta başından itibaren ortamı gerdiler mesela Mert Hakan sakat maç zamanı saha ortasına çıkarıyorsun başka oyuncular maç boyu sürekli tribünlere olta işareti yapılıyor.
Maç zaten gergin orta sahaya gidip dakikalarda kutluyorsun o sırada 1 kişi atladı diye tüm takım ona saldırıyor daha sonrasında insanları çığrından çıkarıp tribünden indiriyor.
Trabzon ne ceza alıyorsa eşit şekilde almalılar.