Ertuğrul Doğan: "Bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırıya uğradı"

Tüm parti adayları varmış?

Dün adalet bakanını hedef alan paylaşım yapılırsa buda normal
Tamam ben de siyasetçiler dedim işte chp akp kim varsa hepsi gelmiş. Hiç birinin yeri olmamalıydı basın toplantısında. Siyasetçiler siyasetini yapsın. Ts başkanı savunsun kulübünü, o bahsetsin 2011'den falan. O kupayı fb'den almayan da akp'ydi.

Tamam ben de siyasetçiler dedim işte chp akp kim varsa hepsi gelmiş. Hiç birinin yeri olmamalıydı basın toplantısında. Siyasetçiler siyasetini yapsın. Ts başkanı savunsun kulübünü, o bahsetsin 2011'den falan. O kupayı fb'den almayan da akp'ydi.
Ts başkanı bu kadar yüksek perdeden konuşamıyor

Kadın haklıydı ama. Atanan Fenerasyon’u sorgulamadıkları eleştirdi ve 2011 Şampiyonluk kupasının kimde olduğunu herkes biliyor dedi.

Kadın konuşmanın başında saçmalıyor ama sonrasında toparlaması gibi oyuncuların yaptiklarinada laf etmis

Kadın kupa Trabzonun hakkıydı kupayı sizin partiniz FB ye teslim etti dedi. Kinaye yapti orada yani bence kadın yanlış anlaşılmış

Sadece tekme değil, birisi görevi tarafından kıskıvrak yakalanmış adama yumruk vuruyor diğeri geçen adama döner tekme atıyor.

Adamlar bütün Trabzonu toplayarak toplantı yaptılar açıkçası bize son yapılan pisliklerden sonra divan başkanımız önderliğinde böyle bir basın toplantısı yapmamız lazımdı, feto rezillikleri ,alisamiyen küfürler, saha içinde yapılan rezillikler tüm bunlarla ilgili 3 sayfa yazılı.metin yerine canlı bir toplantı yapılmalıydı ama demekki kurucu liderimize küfürleri çok onemsemiyorlar

Siyasilerin ne işi var anlamadım.
ben önce onlarda yönetici falan sandım.
ak parti m.v adayı, trabzon başkanından çok konuştu.
işler daha da çok karışacağa benziyor.
Çünkü futbolun içindekiler bu Ali Koç un yaptığı işlerle artık ugrasamiyolar. Şımarık fenerin sporun her yerine adam dolusturmasindan hiçbirsey yapamıyorlar naapsinlar ülkede spor adaleti yok. Yada çalışmıyor yada birilerinin lehine calisiyo bunları siyasiler duzeltmezse spor yöneticileri düzeltemez. Sporu başka işlere de alet ediyolar. Zamanında gereken cezalar verilse siyaset o işlere o zaman karışmasa simdi bunlar olmazdı siyaseti de kimse karistirmazdi oda ayrı tabi. Burda da siyasilerin suçu var zamanında ellemeyeceklerdi. Herkes gereken cezayı yiyecekti süreç daha iyi yönetilse şuan futbolumuz başka yerlerdeydi.

Sponsorlar watsaptan yazmaya başlamış beyler şunu şunu paylaşın diye

Adamlar bütün Trabzonu toplayarak toplantı yaptılar açıkçası bize son yapılan pisliklerden sonra divan başkanımız önderliğinde böyle bir basın toplantısı yapmamız lazımdı, feto rezillikleri ,alisamiyen küfürler, saha içinde yapılan rezillikler tüm bunlarla ilgili 3 sayfa yazılı.metin yerine canlı bir toplantı yapılmalıydı ama demekki kurucu liderimize küfürleri çok onemsemiyorlar
Siyasilerin katıldığı bir toplantı böyle bir toplantı olsa ilk sen başkan istifa etmeli derdin bu arada. Haklı da olurdun. Fetö falan ile ilgili gerekli açıklamalar yapıldı zaten bundan sonrası hukuki şikayet olmalı herkese yapılmalı ki yapılıyor da Ali Koç'un şikayet edildiğini de açıklamış Eray Yazgan.

Son düzenleme:
Trabzon malum camiaya geçirmiş ses jimnastikçilerden çıkıyor.

Kendileri cevap verememiş yedek lastiği devreye sokmuşlar.

Geri
Üst Alt