Haber Ertuğrul Doğan: ”Renato Nhaga transferinden dolayı Galatasaray ile dostluk ilişkilerimizi askıya aldık”

36 milyon avroyu takımını satsan göremezsin lan hamsi kafalı

Salak ugurcani baski altina almaya aciklama yapmis bilmiyor galiba baski altinda daha iyi oldugunu adamın.

Tipini ilk defa gordum herifin. Bu adamin da piyasa yapabilecegi iki mac var senede iste. Hazir kendi sahalarindaki mactan once gundem olmak icin sacma sapan konusmus.
Yeni gozbebegimiz Ugurcan'a ve takima motivasyon saglamasi dilegiyle..

Çok cahil bi ülkeyiz gerçekten
Apo bize geleli 5 sene olacak, hala Konyada ıslıklanıyor
Uğurcan şampiyonlar ligi takımına gidiyor 35m euro kazandırıyor düşman ilan ediliyor
Bu adamlar ne yapacaklardı konyada mı kalacaktı trabzonda mı jübile yapacaktı

Ulan uğurcanın ne kadar büyük bir kaleci olduğu bize gelince anlaşıldı

Mal değnekleri

Beyler açılın, salıncağa yeni üye kaydı yapacağım.

5 Milyona nhgayı alıp 45 miyona çöp oulaiyi bize çakamadıya ondan siniri

Bizim hacmimiz kütlemiz arttıkça, tahterevallinin diğer tarafını dengede tutmak için ağırlık alıyorlar. Bir tarafta biz varız bir tarafta fbjkts. Salıncak işi bitti artık

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
7c1f3879b64347baa0e4980c39fb54bf.jpg

Son düzenleme:
Yallah birader, ne zaman ne dedigin ne dogru vakitte ne dogru kapsamda.

Oğlum sen devre arası ağlamıyor muydun it herif, ödememiz var olai'yi alın gibisinden ? Hatta taraftara sallıyordun kombine almıyorsunuz, maça gelmiyorsunuz, bu çark nasıl yürüyecek diye? Sezon başı monaco'ya 9 milyona veriyordun neredeyse Uğurcan'ı, fener 15 verse satardın, 27.5 verdik doymadın mı?

siz kimsiniz de dost olucaz hadi len başka kapıya

Ertuğrul Doğan: "İzleme ekibimizin yazılı olarak anlaştığı bir oyuncu için (Renato Nhaga) Galatasaray kulübü bunu bile bile ve kendilerini de uyarmamıza rağmen oyuncuya ve takımına daha fazla para vererek bu anlaşmayı bozma yoluna gitti. Galatasaray ile dostluk ilişkimizi askıya aldık."

Ertuğrul Doğan: "Bana Sayın Dozer Cemil gibi kaptanlar lazım. 'Ben başka takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam' diyen kaptan lazım. Veya imza töreninde, başka takıma imza atarken 'Ben Trabzonsporluyum' diyen Fatih Tekke'ler lazım. Veya oynayamayacağı için sahada gözyaşlarına boğulan Oulai gibiler lazım. Bize bunlar lazım. Bize karakteriyle, bu şehri, takımı temsil edebilecek futbolcular lazım. Uğurcan'a da bundan sonraki Milli Takım kariyerinde başarılar dilerim."

Ertuğrul Doğan: "Uğurcan Çakır'ı satmak aklımın ucundan bile geçmemişti ama karşıma gelip İstanbul takımlarına gitmek isteyince şok geçirdim. Bu kararı verdikten sonra da en iyi şartları sağlayarak gönderdik."
Iste bu yuzden bizim ligimiz bir gram ilerleyemez. Once bu tip insanlardan kurtulmak lazim.

Arka planda oulai için 30+5’e dursun özbekle anlaşma noktasına gel son anda haberler sızınca camia tepkisinden dolayı çark edip sosyal medyadan aklınca posta koy. Sonra Galatasaray niye bizim anlaştığımız oyuncuya girdi diye maçtan 1 gün önce açıklama yapıp ortamı gerginleştir..

Neyse bu gerginlik bize yarar

Adalı ve Doğan’ın açıklamalarına bakınca sistematik bir saldırı altında olduğumuz gerçeği iyice ortaya çıkıyor.

Sezon sonu bir operasyon olacağını düşünüyorum. Ya bizi durduran bize bir operasyon olacak ya da bize karşı kurulan bu tezgaha bir operasyon olacak.

Bakalım.

Geri
Üst Alt