Haber Ertuğrul Doğan'dan Ali Koç'a Had Bildirimi

Bizim beceriksiz korkaklar siyah ekran bile paylaşamadı.
O amigo VAR’ı da bu yüzden şimdi bizim maça verirler.
Sonunda yine kaybedenler şikeciler oluyor ama asıl kaybeden Türk futbolu olduğunu anlamayanlar var. O yüzden bu yalı çocuğundan kurtulmalıyız.
bu hareketlerin ergen kandırma faaliyeti dışında bi etkisi olmadığını düşünüyorum

siteden döşemeli açıklama yayınlamanın da bi etkisi yok

sosyal medya üzerinden taraftarı gaza getirecek her işlem dönüp dolaşıp bize patlıyor, resmi yollardan face to face etkili görüşmeleri hepsine yeğlerim

bu hareketlerin ergen kandırma faaliyeti dışında bi etkisi olmadığını düşünüyorum

siteden döşemeli açıklama yayınlamanın da bi etkisi yok

sosyal medya üzerinden taraftarı gaza getirecek her işlem dönüp dolaşıp bize patlıyor, resmi yollardan face to face etkili görüşmeleri hepsine yeğlerim

Ama işte gereken tepkiyi vermezsen bu şerefsizler böyle hareket etmeye devam ederler. Fenerasyon ve mhk başkanı şikebahçelerini Şampiyon yapmak için daha da kenetlenecek. Her yeni çıkan hakem ve fenerasyon üyesi şikebahçeli oluyor. Malum terör örgütü gibi heryerdeler artık zaten başta siyaset ve medya başta olmak üzere.
Zaten bunlar bir Şampiyon olsunlar malum parti gibi olur Türk futbolu. Bu hakem “hatalarını” bile ararız.
O yüzden bu “bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Sonunda biz Şampiyon oluyoruz” zihniyetini anlamıyorum. Her sezon haksız 15-20 puan alıyorlar. Bir gün işte o puanlar yeterli olacak. Ondan sonra neler olacağını tahmin edebiliyorum işte.
Son 4 senedir her sezon Şampiyon olursak bu pislikler biter artık düşünüyordum ama her sezon daha da beterini görüyoruz. Ve bunun baş sorumluları gereken tepkiyi vermeyen bizim yönetim ve taraftarımız.

onlar ağzına geleni söylerken bizim yönetim şikeciye şikeci demeye korkuyor. adamlar net fetöcü yazmış bunlara. bizimkiler upuzun fikri hür vicdanı hür, kamuyuna takdirine bırakıyoruz şeklinde zırvalara devam.

Geri
Üst Alt