- 20 Mayıs 2019
- 10.877
- 10.473
- 1.473
Ertuğrul Doğan: "Kural değişikliği gündemde değil. TFF'ye son iletilen talepler reddedildi, kural değişmeyecek. Kulüpler planlamasını mevcut kurala göre yapacak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam onu bunu bilmeyiz 10 numara gelecek.Galatasaray'ı ilgilendirmiyor onlar zaten transfer yapamıyorlar" diye de eklemiş vidyoda kesmişler.
Berad baba öyle deme inanırımGalatasaray'ı ilgilendirmiyor onlar zaten transfer yapamıyorlar" diye de eklemiş vidyoda kesmişler.
Hatziothmanoglou'nun Trabzonsporlu oldugunu mu düşünüyorsun üstad?Su an aziz degil humeyni görevde olsa bile bazi seyleri yaptiramayabilir lazyove lazyo baskani tepedekilere en yakin isim
Üzüntü ne kelime 7 yönetici ayrıldı.Fener üzülmüştür
O konuda ağzı yandı ve bence değişti Okan hoca. Son yayınında 45 dklık röportajının 43 dksında falan geniş kadro isteğinden bahsetti zira.Aziz dediğini yaptırabilse 12+4 çıkardı muhtemelen ve FB nin eli nispeten rahatlardı. Bizde ise yönetimi geçtim, geçen sezona 4 yabancı oyuncu kontenjanını boş bırakarak giren bir hoca var, yine hepsini kullanmazdık. Herifin aklı gidiyor kadro genişleyecek diye.
Orası farklı, gerçek istifa yokÜzüntü ne kelime 7 yönetici ayrıldı.
İnsanlara hak ettiklerinden fazla güç atfediyorsunuz. Onlar da size karşı böyle görünmek istiyor zaten.Ben hala Aziz bir dolap cevirip istedigini alir diyorum.
Bu adam fikri sabitlerinden vazgeçmez...Darbeyi aldığı anda değişiklik işareti yapan Yunus' u seke seke 13 dk daha sahada tutmuştu hani; aynısını Sane' ye de yaptı, hele Osimhen' i kırık kolla 40 dk sahada tutması artık başka türlü bir inattı...Keza bilmem kaçıncı oyuncu değiştir(e)meme faciasından sonra, ''Giren oyuncunun daha iyi olacağının garantisi mi var?'' saçmalığını söyleyen de kendisi idi, ki sahadaki adamın dağıldığını cümle alem görüp yazmıştı burada. Tek bir kural değiştirme hakkı tanınsa, 5 yerine 2 oyuncu değişikliğini filan isterdi.O konuda ağzı yandı ve bence değişti Okan hoca. Son yayınında 45 dklık röportajının 43 dksında falan geniş kadro isteğinden bahsetti zira.