Haber Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan: "Yabancı kuralı değişmeyecek"

Galatasaray'ı ilgilendirmiyor onlar zaten transfer yapamıyorlar" diye de eklemiş vidyoda kesmişler.

bütün kulüplerin başkanlarının, bizim başkandan fazla ağırlığı var :D

Su an aziz degil humeyni görevde olsa bile bazi seyleri yaptiramayabilir lazyove lazyo baskani tepedekilere en yakin isim

Fenerin uefa dan ceza alması kesinleşmiş olmayacak mı gönderecekleri futbolcularin maaşını ödeyecekler yine limiti aşmış olmaları lazım.

Aziz dediğini yaptırabilse 12+4 çıkardı muhtemelen ve FB nin eli nispeten rahatlardı. Bizde ise yönetimi geçtim, geçen sezona 4 yabancı oyuncu kontenjanını boş bırakarak giren bir hoca var, yine hepsini kullanmazdık. Herifin aklı gidiyor kadro genişleyecek diye.

Aziz dediğini yaptırabilse 12+4 çıkardı muhtemelen ve FB nin eli nispeten rahatlardı. Bizde ise yönetimi geçtim, geçen sezona 4 yabancı oyuncu kontenjanını boş bırakarak giren bir hoca var, yine hepsini kullanmazdık. Herifin aklı gidiyor kadro genişleyecek diye.
O konuda ağzı yandı ve bence değişti Okan hoca. Son yayınında 45 dklık röportajının 43 dksında falan geniş kadro isteğinden bahsetti zira.

Ben hala Aziz bir dolap cevirip istedigini alir diyorum.
İnsanlara hak ettiklerinden fazla güç atfediyorsunuz. Onlar da size karşı böyle görünmek istiyor zaten.

Bir bok falan yapamaz Aziz.

Oy çokluğu değil, oybirliğiyle alınması gereken bir karar bu. Tek bir kulüp bile istemezse, böyle bir karar alınmaz ki TFF bu transfer döneminde iki kere değişmeyeceğini açıklamış, kulüpler birliği başkanı da bizatihi bir kaç saat önce açıklamış işte. Daha ne olsun?

Deja vu gibi yemin ediyorum 2 aydır aynı konular etrafında dönüp duruyoruz

O konuda ağzı yandı ve bence değişti Okan hoca. Son yayınında 45 dklık röportajının 43 dksında falan geniş kadro isteğinden bahsetti zira.
Bu adam fikri sabitlerinden vazgeçmez...Darbeyi aldığı anda değişiklik işareti yapan Yunus' u seke seke 13 dk daha sahada tutmuştu hani; aynısını Sane' ye de yaptı, hele Osimhen' i kırık kolla 40 dk sahada tutması artık başka türlü bir inattı...Keza bilmem kaçıncı oyuncu değiştir(e)meme faciasından sonra, ''Giren oyuncunun daha iyi olacağının garantisi mi var?'' saçmalığını söyleyen de kendisi idi, ki sahadaki adamın dağıldığını cümle alem görüp yazmıştı burada. Tek bir kural değiştirme hakkı tanınsa, 5 yerine 2 oyuncu değişikliğini filan isterdi.

12+4 olsa; bu defa da 12 yi kullanır, 4 ü de Nhaga gibi fazla süre vermeyeceğini baştan tasarlayarak, sözüm ona transferlerle kotayı göstermelik doldururdu muhtemelen.

Geri
Üst Alt