Erzurumspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bu beklerin alayını da yollamalıyız hepsinin aptalca sorunları var, Mariano sürekli sakat, Nagatomo aşırı düşüşte Linneste çok oynadığı için sakatlandı falan dedik ama onun haricinde pek bişey oynamadı bu sezon ortalamaydı yani.

valal sağda emre solda ömer oynayacağına sağda semih oynasın 10 kat daha iyi
marcao donk lju 3lü savunma koydun kanatlarda kim oynayacak
Semih ölü şu an. Formda olsa hadi neyse.

Kanat oyuncumuz mu yok hayırdır?

Feg
Sinan
Henry
Yunus
Muğdat bile oynar kanatta. Hatta enerjisi 3lü savunmada ilk tercihi bile olabilir

Semih'in ilk 11'de olupta gol yemediğimiz bir maçımızı hatırlamıyorum ben. Linnes'in ölüsü Semih'ten 20 kat iyi oynar sağ bekte.

Semih sağ bek oarak oynadığı maçlarda gayet iyi oynuyordu bizdeyken.

En azından Diagne 11 baslmiyor ve Fernando yok.

Bu da birşey.

Keşke Onyekuru da yedek olsaydı.

Semih ölü şu an. Formda olsa hadi neyse.

Kanat oyuncumuz mu yok hayırdır?

Feg
Sinan
Henry
Yunus
Muğdat bile oynar kanatta. Hatta enerjisi 3lü savunmada ilk tercihi bile olabilir
yav bu yazdığın adamlar arkalarında bek varken dönmüyor geri 3-5-2nin kanatlarında oynayabilir mi bunlar valla boş rüzgar yapıyorsunuz ya bana şu forumda ftyi savundurdunuz ya ben daha ne diyim

Mariano ve Linnes yok Semih neden oynuyormuş ? Kim oynayacaktı ?

Nagatomo sağ bek hiç oynamadı bizde.

Mariano ve Linnes yok Semih neden oynuyormuş ? Kim oynayacaktı ?

Nagatomo sağ bek hiç oynamadı bizde.

Naga sakat ve kadroda yok zaten.

Linnes yedeklerde sakatsa neden yedeklerde , dk 2 de semih sakatlansa yerine Linnes girecekse ne işi var yedekte sakatsa hiç olmamalıydı diyoruz.

Linnes yedeklerde sakatsa neden yedeklerde , dk 2 de semih sakatlansa yerine Linnes girecekse ne işi var yedekte sakatsa hiç olmamalıydı diyoruz.

Bastonlarla Yedek kulubesinde milletin koltugunu isitmak icin koymus yedeklere hoca millet boyle dusunuyor :D

Sakat ama yedek diyenler ne tur bir akila sahip anlamadim ben.

abi bu nasıl mantık belki doktorlar en fazla 45 dakka oynayabilir yoksa daha büyük sakatlanır dedi napsın almasın mı kadroya adamı

Terim fanatikliği artık bazılarının gözünü döndürmüş artık. Semih çöpünü bile terimin bir bildiği vardır diye savunuyorsunuz ya Allah sizi de kahretsin.

Geri
Üst Alt