ESA Uzay Aracı Meteora İniş Yapıyor

Biz bu seviyelere ne zaman çıkcaz acaba.

-Tapatalk-

Aslında çok zor değil ilk olarak tam manasıyla hiçbir zaman kullanmayacağın sarayların, kutular içerisinde gezen vurgun paraları ile finansör olmak için başvuracaksın. İsmin yavaş yavaş akıllara kazanacak.
10 sene içerisinde amerikaya nasaya eğitim için parlak beyinler göndereceksin bu şekilde 15 seneye göndeririz.

Ama ne gerek var evdeki paraları sıfırlamayla. Paralel yapıyla uğraşalım biz.

21.yy'da halen din ile sömürülebilen bir ülke olduğumuza bakarsak bu zihniyet devam ettiği sürece 40.yyda gelse imkanı yok.

Ha uzaya falan çıkmamız gibi bir isteğimde yok devlet üniversitelerine 21.yy'a yakışan laboratuvarlar açsınlar o bile bana yeter.

Meteor değil de kuyruklu yıldız diyelim.

See picture 2:

Ekli dosyalar

• 14935582093_1853e4c726_z.webp
    14935582093_1853e4c726_z.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 179
Cehalet kötü bir şey ya. Hayretle takip ediyorum, ulan demek 10 yıldır yoldaymış diyorum, vay be sonunda inecekmiş filan diye heyecanlanıyorum. Helal olsun gavur yapıyor diye gavuru pohpohluyor, gavur neyle uğraşıyor biz neler konuşuyoruz filan diyorum. Sonra indikten sonraki resimlere filan bakıyorum, yorumlarını filan okuyorum fekat bi bk anlamıyorum. İşte toz var kaya var filan.

Yüzey fotoğrafları henüz gelmiş değil galiba, yahut gösterecekler mi bilmiyorum.

Beni en çok heyecanlandıran kısmı bu yıldızların gezegen oluştuğundan beri değişime uğramamış olması.Bakalım neler bulacaklar.

Geri
Üst Alt