Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
UEFA bu yeni yasa ile bildigim kadari ile baskani bile degistirebiliyor TFF'nin oyle okumustum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düsme fln olmayacak gecin bunlari. UEFA TFF'yi uyarir, kararli bir kez daha gözden gecirin der. Ama karariyine TFF verir. UEFA veremez diye biliyorum.
Bikmadin mi Hakan..Bikmadin mi kardesim?Totem falan mi yapiyorsun ?Senin gibi Futbolu güzel yorumlayan kardesimin bu konuda sinifta kalmasina üzülüyorum...sebesiz bir sekilde inat etmeye devam ediyorsun...
Ekli dosyayı görüntüle 10417
Ya ben Fenerbahce sike yapmamistir mi diyorum Gökhan? Sürecin sonunda - sonuna iyice yaklastik - Fenerbahce küme düsmez diyorum. Biraz totem biraz gercekci. Beklentiye sokmuyorum kendimi.
Ben basindan beri birseyi savunuyorum, Fenerbahce sportif acidan ceza almayacak. UEFA konusunda yanildim, haklisin, 2 sene beklemiyordum. Ama eminim TFF oldugu sürece öyle küme düsme, puan silme fln hayal.
Inanmiyorum nedense.
fenerbahçe alt lige düşmeyi kabul etmektense tüm Türk futbolunun 10 sene ceza almasını ister
fakat fenerin ne isteyeceğinin pek önemli yok yeter ki uefa tff ye küme düşürün talimatını gayriresmi yollarlada olsa göndersin
başbakan fenerin arkasından çekildimi onların sözüne kimse itibar etmez dinlemez bile
Fener derken, Aziz mi Fenerliler mi... Şu an gazın etksindeler. Etki yok olsun bak o zaman neler olacak.
O Azizi Fenerliler kendi elleriyle mahveder. Şu an sadece " acaba bir ihtimal daha varmı" hayaliyle destek veriyorlar.
abi şuanki yönetim kurulu ve aziz kesinlikle 10 sene cezayı kabul eder.
taraftarın bir bölümü buna destek verir bir bölümü karşı çıkar.
asıl mesele başbakanın ne isteyeceğidir. daha önce "5 sene avrupaya gitmesek ne olur" dediğini hepimiz biliyoruz.
Olan Türk Futboluna olacak... Ben tekrarlamak istiyorum;
Yarın öbür gün benim dediğim olacak ve Fenerliler itiraz edecek Tüpçünün ve RTE nin Feneri kurtarmak için UEFA ve FIFA ya kafa tutmasına...