Eski Fenerbahçe Yöneticisi Recep Özkan: "UEFA 5 kulübü düşürür"

UEFA bu yeni yasa ile bildigim kadari ile baskani bile degistirebiliyor TFF'nin oyle okumustum :D

Küme düsme fln olmayacak gecin bunlari. UEFA TFF'yi uyarir, kararli bir kez daha gözden gecirin der. Ama karariyine TFF verir. UEFA veremez diye biliyorum.

Bikmadin mi Hakan..Bikmadin mi kardesim?Totem falan mi yapiyorsun ?Senin gibi Futbolu güzel yorumlayan kardesimin bu konuda sinifta kalmasina üzülüyorum...sebesiz bir sekilde inat etmeye devam ediyorsun...

[attachment=6883:Unbenannt.PNG]

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 360
ayın 25 inde lig başlıyor bu kadar kısa zamanda kimse karar alamaz

uefa bu sene için yaptırım talep edeceğini pek zannetmiyorum

Bikmadin mi Hakan..Bikmadin mi kardesim?Totem falan mi yapiyorsun ?Senin gibi Futbolu güzel yorumlayan kardesimin bu konuda sinifta kalmasina üzülüyorum...sebesiz bir sekilde inat etmeye devam ediyorsun...

Ekli dosyayı görüntüle 10417

Ya ben Fenerbahce sike yapmamistir mi diyorum Gökhan? Sürecin sonunda - sonuna iyice yaklastik - Fenerbahce küme düsmez diyorum. Biraz totem biraz gercekci. Beklentiye sokmuyorum kendimi.

Ben basindan beri birseyi savunuyorum, Fenerbahce sportif acidan ceza almayacak. UEFA konusunda yanildim, haklisin, 2 sene beklemiyordum. Ama eminim TFF oldugu sürece öyle küme düsme, puan silme fln hayal.

Inanmiyorum nedense.

Fener 1-2 yıl alt ligte oynamak yerine UEFAveFIFAnın yaptırımları ve boykotlarıyla belki de 10-15 yıl Türk Futbolunun bitmesini ve

parasal imkanlardan uzak kalmayı kimse istemez.Sen bağırsanda sana ilk karşı çıkan Fener olur. Ne diyon len sen derler sana merak etme.

Ha demezlerse zaten iş başka yerlere gider. Demek ki Aziz Feneri falan düşünmüyor. Bu da ispatlanmış olur.

Bu durumda Azize yapılan taraftar desteği bir anda yok olur. Yani Aziz bindiği dalı kesmekle kalmaz, o dalı da bi yerine sokmuş olur.

fenerbahçe alt lige düşmeyi kabul etmektense tüm Türk futbolunun 10 sene ceza almasını ister

fakat fenerin ne isteyeceğinin pek önemli yok yeter ki uefa tff ye küme düşürün talimatını gayriresmi yollarlada olsa göndersin

başbakan fenerin arkasından çekildimi onların sözüne kimse itibar etmez dinlemez bile

Ya ben Fenerbahce sike yapmamistir mi diyorum Gökhan? Sürecin sonunda - sonuna iyice yaklastik - Fenerbahce küme düsmez diyorum. Biraz totem biraz gercekci. Beklentiye sokmuyorum kendimi.

Ben basindan beri birseyi savunuyorum, Fenerbahce sportif acidan ceza almayacak. UEFA konusunda yanildim, haklisin, 2 sene beklemiyordum. Ama eminim TFF oldugu sürece öyle küme düsme, puan silme fln hayal.

Inanmiyorum nedense.

Ben sike yapmamastir dedigini söylemedim zaten..ama Uefa dosyayi bir daha acmaz,Cas onaylamaz,Yargitay´dan birsey cikmaz dedin..Burda yazan ve süreci takip eden arkadaslarinin fikirlerine biraz inancin olsun sadece,seni nasil bazi konularda insanlar bilir kisi olarak kabul ediyorsa ,ayni degeri farkli konularda karsindaki insanlara göstermelisin diye düsünüyorum..Yinede istedigin gibi düsünmeye serbestsin ,sana kalmis yani inanip inanmamak...

fenerbahçe alt lige düşmeyi kabul etmektense tüm Türk futbolunun 10 sene ceza almasını ister

fakat fenerin ne isteyeceğinin pek önemli yok yeter ki uefa tff ye küme düşürün talimatını gayriresmi yollarlada olsa göndersin

başbakan fenerin arkasından çekildimi onların sözüne kimse itibar etmez dinlemez bile

Fener derken, Aziz mi Fenerliler mi... Şu an gazın etksindeler. Etki yok olsun bak o zaman neler olacak.

O Azizi Fenerliler kendi elleriyle mahveder. Şu an sadece " acaba bir ihtimal daha varmı" hayaliyle destek veriyorlar.

Bu sezon degillllll, gelecek sezon olmali bu. Yok oyle yagma. Biz 11 puan geriden gelip 20. sampiyonlugu alip, 4. yildizi takmanin zevkini, keyfini, gururunu yasamadan o sereften yoksun kulube kimse kume dusuremez.

Fener derken, Aziz mi Fenerliler mi... Şu an gazın etksindeler. Etki yok olsun bak o zaman neler olacak.

O Azizi Fenerliler kendi elleriyle mahveder. Şu an sadece " acaba bir ihtimal daha varmı" hayaliyle destek veriyorlar.

abi şuanki yönetim kurulu ve aziz kesinlikle 10 sene cezayı kabul eder.

taraftarın bir bölümü buna destek verir bir bölümü karşı çıkar.

asıl mesele başbakanın ne isteyeceğidir. daha önce "5 sene avrupaya gitmesek ne olur" dediğini hepimiz biliyoruz.

Fener ile uğraşmaktan diğer takımları unuttuk. Eğer sadece bir maçta teşvik primi verdiğinden dolayı BJK bir alt lige düşürülecekse, Fener kaç alt lige düşürülür....Diğer takımların kaç maçta suçlu bulunduklarını bilmiyorum.

Ayrıca UEFA nın FB ve BJK den başka diğer takımlara da ceza vermesi gerekmiyor mu ? Yoksa o sadece takımları avrupa kupalarındaki maçlardan mı men edebiliyor ?

abi şuanki yönetim kurulu ve aziz kesinlikle 10 sene cezayı kabul eder.

taraftarın bir bölümü buna destek verir bir bölümü karşı çıkar.

asıl mesele başbakanın ne isteyeceğidir. daha önce "5 sene avrupaya gitmesek ne olur" dediğini hepimiz biliyoruz.

Olan Türk Futboluna olacak... Ben tekrarlamak istiyorum;

Yarın öbür gün benim dediğim olacak ve Fenerliler itiraz edecek Tüpçünün ve RTE nin Feneri kurtarmak için UEFA ve FIFA ya kafa tutmasına...

Olan Türk Futboluna olacak... Ben tekrarlamak istiyorum;

Yarın öbür gün benim dediğim olacak ve Fenerliler itiraz edecek Tüpçünün ve RTE nin Feneri kurtarmak için UEFA ve FIFA ya kafa tutmasına...

Tutsunlar abi..misal ülkeye 5 yil men gelirse ,Fenere verilmesi gereken cezalar verilmedikce kalkmaz o ceza...Ödeyecekleri tazminatlarida unutmamali...Dünya Kupasi,Olimpiyat sanslarini da sifirlamis olurlar,tabii elde edilecek rantlar da ucup gitmis olur ..

Misal tüm Ülkeye 5 yil men cezasi verdi Uefa Feneri düsürmediler diye..Tüm takimlar 5 sene Avrupa´ya gidemez ama Fener´de lig´den düsme cezasindan kurtulamaz..Hani biz cezamizi cektik Fenrin düsmesine gerek yok deyip kurtulamazlar..O ceza verilene kadar bu is böyle devam eder,bence kimse(RTE) buna cesaret edemez...

Adamın dibi ya bu adam.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

tayip önce kendi g.tünü kurtarsın zaten uefa,fifa tınlamaz bu şahsiyeti

Geri
Üst Alt