Eski Fenerbahçe Yöneticisi Recep Özkan: "UEFA 5 kulübü düşürür"

10 sene dolunca tekrar alacaklarını mı sanıyorsunuz avrupaya :) fenere istedikleri ceza gelmezse her turlu almazlar.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Küme düsme fln olmayacak gecin bunlari. UEFA TFF'yi uyarir, kararli bir kez daha gözden gecirin der. Ama karariyine TFF verir. UEFA veremez diye biliyorum.

Adamsın Drogba . Hadi az kaldı biraz daha dayan hep beraber başaracağız :asd:

Rahat olun hiçbir şike cezasız kalmadı . Fifa'ya kalırsa o zaman kulübü kapatırlar çok ciddiyim . Birkaç sene önce 2 tane hakem kendilerine teklif edilen şikeyi FİFA'ya bildirmedi diye lisansları yanmıştı , ömür boyu men aldılar . Farka bakın biri en az 4 maçta şike yapıyor , diğeri şikeyi kabul etmese de bunu FİFA'ya söylemediği için ceza alıyor . He fener kurtulur he he :D

Uefa'nin bu konuda hicbir ulke ve takimin gozunun yasins bakmadigini, Juventus'u bile dusurdugunu, bunun uzerine yakin bir gecmiste federasyonlar gereken cezayi vermiyorsa uefa olarak ben veririm diye prensip karari aldigini ve bunu acikladigini gozonunde bulundurunca uefa feneri dusurebilir diye dusunulebilir.

Ama diger taraftan sorulan bir soru uzerine uefa sekreterinin fenere avrupa cezasi verdik ve federasyonun kararina karismiyoruz bu konu bizim icin kapanmistir demesini de uefadan yeni bir karar cikmayacagi seklinde yorumlayabiliriz.

Bakalim neler olacak?

Misal tüm Ülkeye 5 yil men cezasi verdi Uefa Feneri düsürmediler diye..Tüm takimlar 5 sene Avrupa´ya gidemez ama Fener´de lig´den düsme cezasindan kurtulamaz..Hani biz cezamizi cektik Fenrin düsmesine gerek yok deyip kurtulamazlar..O ceza verilene kadar bu is böyle devam eder,bence kimse(RTE) buna cesaret edemez...

30-40m diger takim taraftarini karsina almak o kadar kolay mi abi? Istersen padisah ol. Simdi insanlar cok ses cikarmiyor, CAS verdi, Mahkeme cezasini verdi diye. Eger bu is Galatasaray'a Bursa'ya filan dokunursa insanlar tepkisiz kalirmi. Hayir, sponsorlara filan neyi nasil izah edeceksin? Fifa senin lisansini iptal eder, yabanci oyunculara tazminatlari filan nasil odiyeceksin kulupler olarak? Onu gectim UEFA seni 10 yil men etse, Galatasaray'in geliri minimum 40m CL'den, 400m tazminati nasil odeyeceksin. Akil var mantik var. UEFA ne derse onu yapmak ZORUNDALAR.

Hadi 10 sene gecti, ceza vermedin. Adam yine almaz seni. Git basimdan ceza verince gel der basar bir 10 yili daha. Adam Yunanistan'a Italya'ya mudahale ediyor, Turkiye'den mi cekinecek? Turk takimlarinin onlara 1 getirisi yok zaten. Galatasaray haric.

Ee herkes layikini bulurmus, fenerliler de yaktirtmasalardi kuluplerini.

Allah gostermesin Galatasaray'da boyle birsey olsaydi ertesi gunu istifa ettirirlerdi.

Adnan Polat'i nasil ve bununla kiyaslayinca hangi "sudan" sebeple indirdigimizi hatirlayin. Büyük camiayiz vesselam. Böyle olaylari görünce GS'li olmamdan gurur duyuyorum.

Koca Juventus'u düşürdüler. Fener kim oluyor? Artık gidecek yerde kalmadı. Tüpçüde yavaştan pılını pırtısını toplasın oda yolcu.

30-40m diger takim taraftarini karsina almak o kadar kolay mi abi? Istersen padisah ol. Simdi insanlar cok ses cikarmiyor, CAS verdi, Mahkeme cezasini verdi diye. Eger bu is Galatasaray'a Bursa'ya filan dokunursa insanlar tepkisiz kalirmi. Hayir, sponsorlara filan neyi nasil izah edeceksin? Fifa senin lisansini iptal eder, yabanci oyunculara tazminatlari filan nasil odiyeceksin kulupler olarak? Onu gectim UEFA seni 10 yil men etse, Galatasaray'in geliri minimum 40m CL'den, 400m tazminati nasil odeyeceksin. Akil var mantik var. UEFA ne derse onu yapmak ZORUNDALAR.

Hadi 10 sene gecti, ceza vermedin. Adam yine almaz seni. Git basimdan ceza verince gel der basar bir 10 yili daha. Adam Yunanistan'a Italya'ya mudahale ediyor, Turkiye'den mi cekinecek? Turk takimlarinin onlara 1 getirisi yok zaten. Galatasaray haric.

Zaten ayni seyi anlatmisiz Umutsu:)Bana niye anlatiyorsun inanmiyan Galatasaraylilara anlat kardesim,biz zaten ayni kafadayiz seninlen:)

Hani kavga da karşındakine daha fazla zarar vermek için gerilir gerilir öyle saldırırsın ya bence şu an UEFA+FIFA onu yapıyor.

Böyle bir şey olacak;

2ee97oy2.gif

Bir de onursal baskan yapacaklarmis :D

MAA eksi puan ile anlasmisti UEFA ile. Sike dosyasi kapanacakti UEFA nezdinde. Simdi mumla arayacaklar o eksi puani :D

[attachment=6888:images.jpg]

:D İmkanı yok UEFA'ya bunu kabul ettiremezsin . Kabul etseydi MALİ daha Türkiye'ye giriş yapmadan uygulanırdı eksi puan . Madem öyle neden ''BEN FENERİ DÜŞÜREN BAŞKAN OLMAK İSTEMEDİM '' diye bir açıklama yapmak zorunda kaldı . Fenerli tayfanın bu sürecin başından beri hangi söylediği tuttu da buna ok diyelim . Hadi angutlar inanıyor da bari siz inanmayın hacılar , inanmayın mübarekler . Yapmayın.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 129
Zaten ayni seyi anlatmisiz Umutsu:)Bana niye anlatiyorsun inanmiyan Galatasaraylilara anlat kardesim,biz zaten ayni kafadayiz seninlen:)

Yok abi forumunu aciyim dedim biraz :D Cidden bu konuda tersini dusunen insanlarin mantigini anlayamiyorum. UEFA suana kadar git FB'yi dusur ceza ver filan demedi hele bir desin eglence o zaman baslayacak :D

HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

fener gibi sanli kulübün düsmeni istemeyiz. Fenersiz Galatasaray hicbirsey dir.

Misal tüm Ülkeye 5 yil men cezasi verdi Uefa Feneri düsürmediler diye..Tüm takimlar 5 sene Avrupa´ya gidemez ama Fener´de lig´den düsme cezasindan kurtulamaz..Hani biz cezamizi cektik Fenrin düsmesine gerek yok deyip kurtulamazlar..O ceza verilene kadar bu is böyle devam eder,bence kimse(RTE) buna cesaret edemez...

renkdaş diyorsun ki infantino reis şu videodaki gibi şemsiyeden daha büyük birşeyle yaklaşıyor fenere :2aloh1:

https://inciswf.com/1333144907.swf

Geri
Üst Alt