Eski Futbolcu Sezer Öztürk Trafikte Dehşet Yarattı

Mustafa Uzun

Parçalı Üye
İHA'nın haberine göre; Sezer Öztürk ve arkadaşı, 19 Eylül'de Şile otoyolu Paşaköy mevkinde seyir halindeydi.

Halil İbrahim S., babası, ağabeyi ve arkadaşları ise Paşaköy mevkine piknik yapmak için gitti.

Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için Halil İbrahim S.'den yol istedi.

Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.'nin ailesinin dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü.

Sezer Öztürk, lüks otomobilinden ateş saçarken Halil İbrahim S.'nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yaşanan kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaralanan vatandaşların tedavileri ise hastanede sürmekte.

Hayatını kaybeden Halil İbrahim S. ise Nişantepe mezarlığına defnedildi.

Sezer Öztürk tutuklandı iddiası​

Polisten henüz resmi bir açıklama gelmezken Fanatik'in iddiasına göre; Sezer Öztürk cinayet iddiasıyla gözaltına alındı ve ardından nöbetçi savcıya çıkartılıp tutuklandı.

Görgü tanıkları ne söyledi?​

Olayı gören mahalle sakini, şu şekilde konuştu:

"Ölen arkadaş buradan koşmaya başladı, onları kovalamış. Öldüren kişi araçla geldiği ortak noktada karşılaştılar. Ölen kişi kaçmayı başlayınca gürültüye dışarı çıktık. "Siz karışmayın, sizlik bir durum yok, hedefim o" dedi.

Silahı çatır çatır sıkmaya başladı, adamı öldürdü. Her şey bir anda oldu ne olduğunu anlayamadık.

Planlı projeli bir olay, adamı gözümüzün önünde öldürdü. Mahalle ayağa kalktı, 2 el halkın üzerine ateş açtı. Yabancı plakalı aracıyla kaçmaya başladı."

kendini mafya sanan bir almanci daha

almanci genclerin hemen hemen hepsi kendini mafya saniyor burada

birkac yaslisi da öyle

bu da öyle iste

almanyada dogup büyümükle adam olunmuyor malesef

türk toplumu olarak sikintiliyiz

almanlar denyo ya

kendini mafya sanan bir almanci daha

almanci genclerin hemen hemen hepsi kendini mafya saniyor burada

birkac yaslisi da öyle

bu da öyle iste

almanyada dogup büyümükle adam olunmuyor malesef

türk toplumu olarak sikintiliyiz
türk toplumundan ziyade azınlık olarak sosyal ve politik sonuçlara bağlı olarak sıkıntılar oluşuyor gurbodaş

408

türk toplumundan ziyade azınlık olarak sosyal ve politik sonuçlara bağlı olarak sıkıntılar oluşuyor gurbodaş
zeka seviyesi ve evde aldiklari egitim ile alakali bir sey bu aga

senin anan baban sana kücük yastan almanlar bizim düsmanimiz diye seyler söylerse ortaya iste aynen bunu gibi mallar cikiyor

ben bir keresinde benim fitnesin soyunma odasinda bir konusmaya sahit olmustum

yan tarafta 3 tane genc vardi ortalama 20 yasindaydilar

öyle sig öyle sacma bir muhabbet dönüyordu ki dinlerken ben utandim

birisi mesela ciddi ciddi trumpi sniper ile indirebilirim gibi seyler sacmaliyodu

aga siz neyin kafasini yasiyorsunuz lan

bizim aile de full böyle tiplerlere dolu

esrar alip satani bile var

kendilerini instada mayfaymis gibi gösteriyorlar

ama yüz yüze konusunca cogunun agzindan bir kelime bir cikmaz

böyle sahte özenti gangster almancilardan gina geldi yav

hemen hemen hepsi de böyle bunlarin

zeka seviyesi ve evde aldiklari egitim ile alakali bir sey bu aga

senin anan baban sana kücük yastan almanlar bizim düsmanimiz diye seyler söylerse ortaya iste aynen bunu gibi mallar cikiyor

ben bir keresinde benim fitnesin soyunma odasinda bir konusmaya sahit olmustum

yan tarafta 3 tane genc vardi ortalama 20 yasindaydilar

öyle sig öyle sacma bir muhabbet dönüyordu ki dinlerken ben utandim

birisi mesela ciddi ciddi trumpi sniper ile indirebilirim gibi seyler sacmaliyodu

aga siz neyin kafasini yasiyorsun lan

bizim aile de full böyle tiplerler dolu

esrar alip satani bile var

kendilerini instada mayfaymis gibi gösteriyorlar

ama yüz yüze konusunca cogunun agzindan bir kelime bir cikmaz

böyle sahte özenti gangster almancilardan gina geldi yav

hemen hemen hepsi de böyle bunlarin
zeka seviyesi ne demek kardeşim sosyolojik ve psikolojik altyapı demek istedigin sanırım.

almanlar düşman diyorsun ama bunun da sebepleri ve neden sonuç ilişkisinden bir anlayışı var bu diyalektikten bakmadıkça boş yere taraf olup suçlayıcılık yapıp efeketif bir sonuca varılmaz ve varılmıyor zaten. almandan çok alman olmuşsun zaten sen de hale bakılırsa.

daha gecen hafta benim kücük kuzen de elinde silahla pozlar veriyordu instada

ulan altina bir de imali imali sözler yazmis

daha yasi 18 lan bunun

kodumun manyagi yav

20-30 sene Almanya’da yaşayıp da medeniyetten biraz bile olsun nasiplenmemeyi nasıl başarıyor bizim gurbetçi kitle hayret ediyorum ya. Sonra neden almancılara karşı önyargılısın diye sorarlar.

20-30 sene Almanya’da yaşayıp da medeniyetten biraz bile olsun nasiplenmemeyi nasıl başarıyor bizim gurbetçi kitle hayret ediyorum ya. Sonra neden almancılara karşı önyargılısın diye sorarlar.
almanya'ya geldin mi gördün mü yaşanılan medeniyet dedigin şahsi algının gerçekliğine şahit oldun mu ?

trafik kazası sandım adam silah sıkıp öldürmüş

Geri
Üst Alt