- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
bir gün güzelce toplanalim mangal yapalim genclerneco almanciliktan istifa etmis green card cikti galiba
havalar güzel daha
bol bol almanci sucugu yedireyim sizlere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir gün güzelce toplanalim mangal yapalim genclerneco almanciliktan istifa etmis green card cikti galiba
afd bir gün iktidara gelirse bu 36 boyz gibi kendini mafyöz sananların suratına gerçekleri şamar gibi vuracakzeka seviyesi ve evde aldiklari egitim ile alakali bir sey bu aga
senin anan baban sana kücük yastan almanlar bizim düsmanimiz diye seyler söylerse ortaya iste aynen bunu gibi mallar cikiyor
ben bir keresinde benim fitnesin soyunma odasinda bir konusmaya sahit olmustum
yan tarafta 3 tane genc vardi ortalama 20 yasindaydilar
öyle sig öyle sacma bir muhabbet dönüyordu ki dinlerken ben utandim
birisi mesela ciddi ciddi trumpi sniper ile indirebilirim gibi seyler sacmaliyodu
aga siz neyin kafasini yasiyorsunuz lan
bizim aile de full böyle tiplerlere dolu
esrar alip satani bile var
kendilerini instada mayfaymis gibi gösteriyorlar
ama yüz yüze konusunca cogunun agzindan bir kelime bir cikmaz
böyle sahte özenti gangster almancilardan gina geldi yav
hemen hemen hepsi de böyle bunlarin
yarısına kadar açıp üzerine otursun, ağrıyı tolere edebiliyorsa başka insan üzerinde kullanma hakkına sahiptir.malesef
yaninda katlanabilir bicak da tasimaya baslamis
Benim bildiğim bazı şartlar oluşursa, silah ruhsatı veriliyor.Türkiye'de silah taşımak serbest mi yaff? Sürekli haberler çıkıyor, yok tartıştı silahını çekti vurdu filan..
Oysaki Türkiyede dogup büyüyenlerin hepsi birer melekkendini mafya sanan bir almanci daha
almanci genclerin hemen hemen hepsi kendini mafya saniyor burada
birkac yaslisi da öyle
bu da öyle iste
almanyada dogup büyümükle adam olunmuyor malesef
türk toplumu olarak sikintiliyiz