Eski Futbolcu Sezer Öztürk Trafikte Dehşet Yarattı

Sirf yol verme kavgasi icin adam.mi ödlürmüs bu mal? O vakit pasa pasa ceza evinde ne halt yedini yilar boyu düsünür artik. Insan hayati ne kadar ucuz, ne kadar merakliyiz kavga etmeye. Ne oldu bir öldü diyeri hapisde cürüyecek. Ellerine ne gecti?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Canını seviyorsan trafikte kimseye bulaşmayacaksın artık. Arabadan inmeyeceksin. Saçma sapan insanlarla dolu saçma sapan bir ülkeyiz.

Trafikte dikkatli ve sabırlı olmak lazım, Türkiye’de böyle bir adamla karşılaşma ihtimali çok fazla. O yüzden çok gerekli olmadıkça trafiğe çıkmıyorum.

zeka seviyesi ve evde aldiklari egitim ile alakali bir sey bu aga

senin anan baban sana kücük yastan almanlar bizim düsmanimiz diye seyler söylerse ortaya iste aynen bunu gibi mallar cikiyor

ben bir keresinde benim fitnesin soyunma odasinda bir konusmaya sahit olmustum

yan tarafta 3 tane genc vardi ortalama 20 yasindaydilar

öyle sig öyle sacma bir muhabbet dönüyordu ki dinlerken ben utandim

birisi mesela ciddi ciddi trumpi sniper ile indirebilirim gibi seyler sacmaliyodu

aga siz neyin kafasini yasiyorsunuz lan

bizim aile de full böyle tiplerlere dolu

esrar alip satani bile var

kendilerini instada mayfaymis gibi gösteriyorlar

ama yüz yüze konusunca cogunun agzindan bir kelime bir cikmaz

böyle sahte özenti gangster almancilardan gina geldi yav

hemen hemen hepsi de böyle bunlarin
afd bir gün iktidara gelirse bu 36 boyz gibi kendini mafyöz sananların suratına gerçekleri şamar gibi vuracak

Konuyu nasıl almancılara getirdiniz sanki bizim memlekette yaşayanların medeniyet pacasından akıyo bu yetiştirme tarzıyla alakalı benim kaldıgım yerde yaşayanlarîn cogu sinop ve trabzonlu bir ben varım izmirli bir kac aile daha var farklı yerlerden adamlar burda dogmuş büyümüş ama kafa babasının dedesinin sinopun köyünden getirdigi kafa degişim yok

Yazıyı okuduktan sonra dedim eyvah, yine gsc'de almancıları parçalayacaklar.

Bunun gibilerin dili dini ırkı olamaz, benim gözümde trafik teröristi.

Gscimbom mobil

Şike sürecindede adı geçmişti

Sıkıntıklı bi tip

2 haftaya gündem soğur serbest kalır

33955.webp

Türkiye'de silah taşımak serbest mi yaff? Sürekli haberler çıkıyor, yok tartıştı silahını çekti vurdu filan..

Türkiye'de silah taşımak serbest mi yaff? Sürekli haberler çıkıyor, yok tartıştı silahını çekti vurdu filan..
Benim bildiğim bazı şartlar oluşursa, silah ruhsatı veriliyor.
Dedemin ruhsatlı bir otomatik tabancası ve bir pompalı yarı otomatik tüfeği var.

Gscimbom mobil

kendini mafya sanan bir almanci daha

almanci genclerin hemen hemen hepsi kendini mafya saniyor burada

birkac yaslisi da öyle

bu da öyle iste

almanyada dogup büyümükle adam olunmuyor malesef

türk toplumu olarak sikintiliyiz
Oysaki Türkiyede dogup büyüyenlerin hepsi birer melek
Traffikde korna ve levye yerine gül dagitiliyormus hatta birbirine Türkiyede

Kodugumun salağı okadar paran var yol verme kavgası yapıp adam öldürüyorsun mal herif

Amerika’da bu olaya Road Rage derler. Birisi trafikte size sinirlenirse hic orali bile olmayin. Haklilarmis gibi tepkisiz kalin. Kimin psikopat olacagi belli degil. Hayat cok kisa, degerini bilin.

Aziz Yıldırım başkanımın itinayla bitirdiği isimlerden biri, yazık olmuş.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt