Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.565
- 64.742
- 3.473
hiçbişey olmayacak kendimizi kandırırız anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo açık
Kimse ölsün istemem ama ,genelde bunlar bir azıyor sonra muhakkak bunlardan birini öldürüyoruz sonra dinginleşiyorlar ta ki yine azmalarına kadar
hayat tecrübelerim 3-4 gün içinde bir fblinin gebereceğini söylüyor
tarih tekkerürden ibaretdir
sonra katil galatasaray diye ortalıkda geziyorlar![]()
Orada o toplananlardan biri ölünce ne olacak? 2-3 mesaj sonra unutulacak ama o ölenin sevdiklerine o ateş düşecek bir kere. O yüzden bu tarz mesajlar doğru değil. Onun yerine bunları yapanlar cezalandırılsınlar hakkıyla diye protesto yapılabilir, adalet sarayına yürüyüş yapılabilir sonu verir mi vermez mi bilmiyorum ama bu tarz eylemlerin daha doğru olacağını düşünüyorum.Valla yeter itidal sözleri....ultrasslan toplansın bassın orayı ne olacaksa olsun
Tw detim sanıp sövecektim az dahaFenerbahçe Başkanı Ali Koç az önce gelip Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe’ten özür diledi yaşanan tatsızlık için.
Sebep olanları da bizzat kendisi bulacağını ifade etti. (Kalamış’ta yaşananlarla ilgili)
(Emre Kaplan)
Tabi tabi salıp itlerini sonra özür mü diliyor? Eşkiyanın başı sensin melun..Fenerbahçe Başkanı Ali Koç az önce gelip Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe’ten özür diledi yaşanan tatsızlık için.
Sebep olanları da bizzat kendisi bulacağını ifade etti. (Kalamış’ta yaşananlarla ilgili)
(Emre Kaplan)
Böyle malların eksilmesi için seleksiyonu mu bekleyelim illaOrada o toplananlardan biri ölünce ne olacak? 2-3 mesaj sonra unutulacak ama o ölenin sevdiklerine o ateş düşecek bir kere. O yüzden bu tarz mesajlar doğru değil. Onun yerine bunları yapanlar cezalandırılsınlar hakkıyla diye protesto yapılabilir, adalet sarayına yürüyüş yapılabilir sonu verir mi vermez mi bilmiyorum ama bu tarz eylemlerin daha doğru olacağını düşünüyorum.