Eşkiya Fenerbahçe Üyeleri, Galatasaray'a Ait Kalamış Tesisleri'nde Olay Çıkardı

genelde bunlar bir azıyor sonra muhakkak bunlardan birini öldürüyoruz sonra dinginleşiyorlar ta ki yine azmalarına kadar

hayat tecrübelerim 3-4 gün içinde bir fblinin gebereceğini söylüyor

tarih tekkerürden ibaretdir

sonra katil galatasaray diye ortalıkda geziyorlar :)

Bir yerde biri öyle bir karşılık verir ki o noktadan sonra kimseyi tutamazsınız. İçişleri üç maymunu oynamayı bırakıp bu işe el atmalıydı çoktan. Maalesef sonu kötü yerlere gidiyor.

Nerde la bu ultraslan?? Önemli aciklama birazdan...

genelde bunlar bir azıyor sonra muhakkak bunlardan birini öldürüyoruz sonra dinginleşiyorlar ta ki yine azmalarına kadar

hayat tecrübelerim 3-4 gün içinde bir fblinin gebereceğini söylüyor

tarih tekkerürden ibaretdir

sonra katil galatasaray diye ortalıkda geziyorlar :)
Kimse ölsün istemem ama ,
MHYi bi AVM eğlence mekanı gibi biyerlerde haşat edip 6 ay hastanede yatırsalar şöyle izlerim 👇

Ekli dosyalar

• images (1) (2).webp
    images (1) (2).webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 17
Şimdi ekipler gidip bunu içeriden alıp merkeze götürseler de arada bir foto çekseler ne sevinirdim...

olm ben de birsey sandim tesisi bastilar falan disarda bir avuc fare kudurmus bagiriyor icerde aslanlarimiz kutlama yapiyor ahahaha guzel fikir valla helal olsun kudursunlar

o logoyu calan disardan calmistir ama onu iceri alirlar yarin

Valla yeter itidal sözleri....ultrasslan toplansın bassın orayı ne olacaksa olsun
Orada o toplananlardan biri ölünce ne olacak? 2-3 mesaj sonra unutulacak ama o ölenin sevdiklerine o ateş düşecek bir kere. O yüzden bu tarz mesajlar doğru değil. Onun yerine bunları yapanlar cezalandırılsınlar hakkıyla diye protesto yapılabilir, adalet sarayına yürüyüş yapılabilir sonu verir mi vermez mi bilmiyorum ama bu tarz eylemlerin daha doğru olacağını düşünüyorum.

Ne öldürecekler ya. Gidip abi ben ettim diz etmeyin bkunuzu yiyim dedirtsinler yeter.

1 numarali mamalı muhabir bozuntusu yalandan yangin haberi yapmıs birde tartısmayi iyice alev aldirmaya milleti sokaga dokmeye çalısıyorlar.

malum takımın malum başkanı kalamışa girip özür mü dilemiş?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç az önce gelip Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe’ten özür diledi yaşanan tatsızlık için.

Sebep olanları da bizzat kendisi bulacağını ifade etti. (Kalamış’ta yaşananlarla ilgili)

(Emre Kaplan)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç az önce gelip Galatasaray Yöneticisi Bora Bahçetepe’ten özür diledi yaşanan tatsızlık için.

Sebep olanları da bizzat kendisi bulacağını ifade etti. (Kalamış’ta yaşananlarla ilgili)

(Emre Kaplan)
Tw detim sanıp sövecektim az daha

(Emre Kaplan)
Tabi tabi salıp itlerini sonra özür mü diliyor? Eşkiyanın başı sensin melun..

Orada o toplananlardan biri ölünce ne olacak? 2-3 mesaj sonra unutulacak ama o ölenin sevdiklerine o ateş düşecek bir kere. O yüzden bu tarz mesajlar doğru değil. Onun yerine bunları yapanlar cezalandırılsınlar hakkıyla diye protesto yapılabilir, adalet sarayına yürüyüş yapılabilir sonu verir mi vermez mi bilmiyorum ama bu tarz eylemlerin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Böyle malların eksilmesi için seleksiyonu mu bekleyelim illa

Geri
Üst Alt