Eşkiya Fenerbahçe Üyeleri, Galatasaray'a Ait Kalamış Tesisleri'nde Olay Çıkardı

diyorum çok kere gittim üye bir abimizin davetiyle son maç izlemere falan buraya - gayet realx ortamdır. keyfine laf sallanır yan tarafta olduğu için bunların tesisi ama extrem işler hiç olmaz.

Ali Koç'un ayak bastığı zamanda orgazniasyon yapmak akıl karı iş değil başta. heriflerin gözünde perde inik çünü kafa gitmiş .

Gerçi niye şaşırıyorum ki - şampiyon olduğumuzun gecesinde bunlar 3 4 lere kadar caddede ufak ufak gruplar durdular bir igeçer eder diye tartaklamak için. hiç şaşırmıyorum.
Tamam da sorun bizimkiler değil. Biz şampiyon olmuşuz zaten 3 ayda orada geçirsek bu bizim için normalm. Oraya giden fenerbahçelilerinki anormal değil mi

Şimdi taraftar toplanıp gitse oraya ne olacak
Çokta fıs iyi bile olur , birkaç kişi ambulansla gitmeden bunların adam olacağı yok

Tamam da sorun bizimkiler değil. Biz şampiyon olmuşuz zaten 3 ayda orada geçirsek bu bizim için normalm. Oraya giden fenerbahçelilerinki anormal değil mi
normalde ikiside anormal değil (organizsyon olarak)

fakat sağduyusu olan tesis yöneticileri iki taraftada herhangi bir organizasyon falan varsa konuşmaları lazım sakatlığa yol açmaması için.

fener tarafı ağır ruh hastası çünkü - hale bak yani bizmikilerin ettiği ciddi tehtidkar laf bile yok kapıya dayanıyorlar ya.

Bunlara niye kimse müdahale etmiyor Trabzon'da taraftar dövdüler ceza yerine ödül vereceklerdi az daha bizim stad müdürünü o kadar adam dövdü göstermelik ifade alıp bıraktılar şimdi de taraftara saldırmış kuduruk köpekler nedir bunların dokunulmazlığı illa biri ölünce mi müdahale edilecek bu ne rezilliktir

Bu işlerin sonunda biri ölecek iş oraya gidiyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insallah ben ölmem : r/akagas

erdoğanın akrabası ahmet ketenciyi yanına aldığından beri ali koç terör estiriyor

Valla yeter itidal sözleri....ultrasslan toplansın bassın orayı ne olacaksa olsun

Geri
Üst Alt