Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı şeker gibi. İlk aldığınızda verdiği haz güzel ama o şeker vücudumuzu tahrip ediyor. Bugüne kadar hep böyle oldu. Galatasaray'a zarar veriyor."

O kadar konusmaya ne gerek var. Benden para yok de gitsin

Her iki adayda kötü ama Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için açıkçası hiç güven vermiyor. Sürekli söylediği laf aynı aşağı yukarı, " onu satarız, burayı satarız, altyapıdan çıkaracağız. Son senelerde altyapıdan kaç oyuncu çıkmış ki altyapıya yöneleceksin. İkisi de birbirinden kötü aday ama Metin Öztürk daha iyi olur gibi geliyor .

Eşref Hamamcıoğlu: "Benim hayalim bir Jupp Derwall devriminin başlaması lazım Galatasaray'da. Ben Jupp Derwall dedim diye Alman bir hoca olarak da algılamayın."

Eşref Hamamcıoğlu: "Yönetim Kurulu'nun görev yeri stat ama bu demek değildir ki Florya'ya gitmeyeceğiz. Zaten benim evim Yeşilköy'de. Florya'ya yakın."

Eşref Hamamcıoğlu: Florya'yı Emlak Konut ile birlikte değerlendirmek istiyoruz. Buradan Galatasaray'ın payına 3,5 milyar TL düşmesi bekleniyor. Buradan alınacak avans ile Kemerburgaz'ı yapma planımız var.

Kemerburgaz için sponsor bulmak lazım.

Her iki adayda kötü ama Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için açıkçası hiç güven vermiyor. Sürekli söylediği laf aynı aşağı yukarı, " onu satarız, burayı satarız, altyapıdan çıkaracağız. Son senelerde altyapıdan kaç oyuncu çıkmış ki altyapıya yöneleceksin. İkisi de birbirinden kötü aday ama Metin Öztürk daha iyi olur gibi geliyor .
Metin Öztürk Eşref'den de beter.

Hayal satıyor sürekli.

Transfer falan beklemeyin dedi.

Seneye de boku yedik. :)

Eşref Hamamcıoğlu: "Şöyle bir hayal satmıyoruz; A, B, C yıldızlarını alacağız, seneye işi koparttık, dünyanın en iyi takımlarından olacağız gibi hayal görmemek lazım. İnce eleyip sık dokuyacağız. Verimli çalışacağız."

Eşref dayı en mantıklı aday enazindan popülist değil fakat dünyadan bir haber takımdan 2 oyuncu say desek sayabilirmi şüpheliyim ,sportif başarı olmazsa olmaz 2 yıl içinde 1 şampiyonluk gelmezse zaten küçülmeye gideriz mecburen

Eşref Hamamcıoğlu: "Önceki seçimde çok fazla vaat vardı. Bunların gerçekleşmeyeceğini biliyorduk. Genel Kurul da inanmamış ki Burak Elmas %35 oy ile seçildi. İnanmayan %65'lik kesim vardı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Ben hiç kimseye haydi bayrakları çıkartın, formaları çıkartın seneye şampiyonuz diye bir vaatte bulunmuyorum."

Eşref Hamamcıoğlu: "Lucescu dönemi yaşadık ve Lucescu kısıtlı kaynaklarla en iyi takımı kuran ve başarıya ulaşan bir teknik direktörlerden bir tanesi. Sonuç olarak elinizdeki imkanlar kadar harcayacaksınız. Şartlar bu. Küçülmek yok, verimlilik esas."

Peki Metin bey vaatlerini ne kadar gerçekleştirecek ? Sene başında Burak bey de 1 sürü vaatte bulunmuştu.

Ha 1 de Metin bey bize Ocağa kadar süre verin, Hazirana kadar süre verin diyen 1 TD getirirse artık tadından yenmez.

Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı şeker gibi. İlk aldığınızda verdiği haz güzel ama o şeker vücudumuzu tahrip ediyor. Bugüne kadar hep böyle oldu. Galatasaray'a zarar veriyor."

O kadar konusmaya ne gerek var. Benden para yok de gitsin
Ben kasa kolaylığının Galatasaray'a zarar verdiği tavrına katılıyorum. Özbek 20 milyon kasa kolaylığı yaptı mesela onla transfer yaptı şu an hala Özbek sanki Galatasaray'a 20 milyon vermiş gibi anlatılıyor şöhret oluyor ama sonra Özbek o parayı geri alıyor nasıl bankadan para alarak hop Galatasaray 20 milyon euro+ faiz ekstra borçlanmış oluyor. Yada Albayrak kasa kolaylığı sağlıyor sonra geri alıyor yine Galatasaray'ın borcu artmış oluyor. Yani kasa kolaylığındansa disiplinli bütçenin daha önemli olduğuna o nedenle katılıyorum.

Eşref Hamamcıoğlu: "Orta ve uzun vadeli planlarımızda Torrent vizyonunda bir hoca ile çalışma düşüncemiz yok."

Geri
Üst Alt