Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

Bugünkü konuşması realist ama çok boş olmus dikkatimi çeken en doğru şey ise güçlü bir yönetim seçilmeli düşük farklarla seçilecek bir yönetim zaten baskı altında oluyor

taraftarda ztn yıldız beklentisi yok. bu sene de almadık ztn. taraftar hatta youtupda 3-4 dk kompilasyonda beğendiği en garip adamlara bile taw olur vaziyette, yeter ki dransfer olsun. sonra bakıyoruz bi sene sonra herif nac bredada kadroya giremiyor fln.
ha bi de yıldız düşmanı olup cenk ergünü getirmek de tezat herif stoperin bile takla ve frikik atanını bulmuştu 8e

İsimsiz adamlardan yarar sağlamasan bile gelir sağlama imkanın var mesela falcao gibi adamların bize nası bi yararı oldu
Scout transferi ayrı, çilek transferi ayrı. Futbol sadece spordan ibaret değildir yıldız dediğim de falcao gibi içi geçmiş adamlar değil, olursa sneijder,melo gibi düşüşe geçmiş fırsat transferi yıldız istemiyorum deme lüksümüz var mı? Sakatlık geçmişini, karakterini araştıracak olan da yönetimdeki profesyoneller

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herif Burak Elmas'tan daha büyük balon çıkacak.

Muhtemelen yine gelenin gideni aratacağı bir senaryo ile karşı karşıya kalacağız.

Dedecim Derwall gibi bir hoca diyosun yabancı ağır basıyo diyosun yıldız olmayacak diyosun. Çok zorlanırsın.

Bu geleceğine Burak kalsın daha iyi

Adam olması gereken vaatlerde bulunmuyorum diyor (şampiyonluk gibi). Sen Galatasaray başkanlığına mı hazırlanıyorsun sıradan bir takımın başkanlığına mı?

2 aday da büyük facia ya.

Eşref başkanım resmen gönlümü okşuyor. Bahsettiği sistemin hocasının denge dengeoğlu olması dışında sıkıntı yok

Geri
Üst Alt