Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.063
- 35.191
- 3.758
Bugünkü konuşması realist ama çok boş olmus dikkatimi çeken en doğru şey ise güçlü bir yönetim seçilmeli düşük farklarla seçilecek bir yönetim zaten baskı altında oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray markası iyi bir sahip bulur kendisine.İyi birine satılmaz ise hepten tutarız yalnız yatırımcının da iyisi ve kötüsü var.
Seneye ibra olmayıp, bizi tek aday Metin Öztürk'lü seçime götürecek bir başkan adayı, herşeyin farkındayız zati@Umut Şimşek sana dio
Seçim iptal asdjkldasSeneye ibra olmayıp, bizi tek aday Metin Öztürk'lü seçime götürecek bir başkan adayı, herşeyin farkındayız zati![]()
var mı yıllık 5m verecek bütçe?Ne bu yıldız düşmanlığı, getir Sneijder, Melo, Fernando tarzı düşüşte ama tam olgunluğa ulaşmış adam, seni başarıya ulaştırsın. Sanki isimsiz adamlardan çok yarar sağladık
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsimsiz adamlardan yarar sağlamasan bile gelir sağlama imkanın var mesela falcao gibi adamların bize nası bi yararı olduNe bu yıldız düşmanlığı, getir Sneijder, Melo, Fernando tarzı düşüşte ama tam olgunluğa ulaşmış adam, seni başarıya ulaştırsın. Sanki isimsiz adamlardan çok yarar sağladık
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Var neden olmasın, ha saçma sapan adamlara 7 milyon bonservis vermişsin ha örnek veriyorum taliscayı getirip yıllık 5-6 milyon vermişsin. Birisi sahada ruh gibi dolaşır diğeri muhtemelen seni iyi bi iskeletle şampiyon yaparvar mı yıllık 5m verecek bütçe?
Scout transferi ayrı, çilek transferi ayrı. Futbol sadece spordan ibaret değildir yıldız dediğim de falcao gibi içi geçmiş adamlar değil, olursa sneijder,melo gibi düşüşe geçmiş fırsat transferi yıldız istemiyorum deme lüksümüz var mı? Sakatlık geçmişini, karakterini araştıracak olan da yönetimdeki profesyonellerİsimsiz adamlardan yarar sağlamasan bile gelir sağlama imkanın var mesela falcao gibi adamların bize nası bi yararı oldu