Eşref bey doğru konuşmuş.
Nisan 2022 divan toplantısını hatırlamakta fayda var. Dursun Özbek'in neden ,nasıl aday olduğuna nasıl ikna olunuyor şaşıyorum. Dursun'un miras yedilikten daha fazlası olan ne projesi var? Satmadan yapılanacağızın çabası satmaktan daha projedir benim gözümde.
Yok sırf Erden Timur var diye destekleniyorsa Galatasaray'ı kasten zarara uğratmış bu adam daha da kötü.Sırf para veriyor diye Ali Koç'a yanlayan camiadan ne farkı kalıyor bunun. Zira para veriyor oluşu dışında neyini biliyoruz da Erden Timur oley noktasına geliyoruz. Gittikçe suyun karşı yakasına benzetiliyoruz. Kaldı ki değerli arazi ve ağızları su içinde bırakan kazançlı inşaat projeleri olmasa bu destek olur muydu? Böyledir demiyorum,ancak bu soru da düşünülmeli. Hem Türkiye , hem Galatasaray sert bir dönemece giriyor/girecek. Bu halde eldeki tuzu biraz bırakmak lazım.
Hülasa geçmiş dönemi rezalatten de öte art niyetli,bu adaylığının ise oluş süreci dahi iyi niyetli olmadığını bağıran Dursun yerine tuvaletteki sarı terliği tercih ederim.