Mezarlıkta rahmetliye attıgı omuz ne kadar çabuk unutuldu yav nası bu kadar balık hafızalı insanlar bravo

Dursun'u isteyen bile oldu.
Beyinler nerede yakıldı acaba.
Ne çabuk unutuldu onca facia.
eşref ya da metin çapsızları olacağına dursunun olmasını tercih ederim şahsen fakat sıkıntı o değil

mayısta ödemeler var ışıtan vs diyerek düşürdüler belması e nolcak bu eşref denen eleman dursundan para istemiş bu mu yapıcak ödemeleri

camia da mantıklı bi aday mı çıkıyo sende yani
dursun denen herifi gram sevmem fakat düzgün bi futbol aklıyla en azından kasayı rahatlatacak biri kötünün iyisi
eşref ve metine değinmiyorum bile şu son 2 günde çıkan haberler ne halt olacaklarını belli etti zaten

camia da mantıklı bi aday mı çıkıyo sende yani
dursun denen herifi gram sevmem fakat düzgün bi futbol aklıyla en azından kasayı rahatlatacak biri kötünün iyisi
eşref ve metine değinmiyorum bile şu son 2 günde çıkan haberler ne halt olacaklarını belli etti zaten
kasayı ağırlık olarak rahatlatabilir
doğru

Çok zor günler bizi bekliyor, keremi marcaoyu 3-5 kuruşa satmak zorunda kalır bu adam aha buraya yazıyorum.

Yaw once bir listesini görelim. Belki parali yoneticiler bulacak

eşref ya da metin çapsızları olacağına dursunun olmasını tercih ederim şahsen fakat sıkıntı o değil

mayısta ödemeler var ışıtan vs diyerek düşürdüler belması e nolcak bu eşref denen eleman dursundan para istemiş bu mu yapıcak ödemeleri
Yapma renktaş, dursun bir verir on alır.
Yaptığı faciaları kısaca yazsak ansiklopedi olur.

Forum genelinde artık sevmediğimiz - istemidiğimiz şeye tartmadan görmeden bok atmasak mı?

Benimde güvendiğim bir aday ya da aday adayı olmadı/yok ama her şeyi bekleyip görmek lazım düşüncesindeyim.

hep ön yargı hep "zaten belliydi böyle olacağı" modunda olmamak lazım diye düşünüyorum. Yönetim fubtol vs farketmez. Eleştiri okumayı düşünemediğim bilmediğim noktaları okumak hoş oluyor ama direkt hayır vs tarzı yorumlar hoş olmuyor bütün konular kapsamında.

Belmasi aratir rezil 1 adam.

Koca gsde baskan potansiyeli olan tek adam yok yazik

Geri
Üst Alt