GSCimbom
Şükrü Erden

Eşref Hamamcıoğlu Sayfa 8

Şükrü Erden ·

Cevap
374
Okunma
23,9K
Sayfa
8/19
Dursun'u isteyen bile oldu.
Beyinler nerede yakıldı acaba.
Ne çabuk unutuldu onca facia.
eşref ya da metin çapsızları olacağına dursunun olmasını tercih ederim şahsen fakat sıkıntı o değil

mayısta ödemeler var ışıtan vs diyerek düşürdüler belması e nolcak bu eşref denen eleman dursundan para istemiş bu mu yapıcak ödemeleri

Çok zor günler bizi bekliyor, keremi marcaoyu 3-5 kuruşa satmak zorunda kalır bu adam aha buraya yazıyorum.

eşref ya da metin çapsızları olacağına dursunun olmasını tercih ederim şahsen fakat sıkıntı o değil

mayısta ödemeler var ışıtan vs diyerek düşürdüler belması e nolcak bu eşref denen eleman dursundan para istemiş bu mu yapıcak ödemeleri
Yapma renktaş, dursun bir verir on alır.
Yaptığı faciaları kısaca yazsak ansiklopedi olur.

Forum genelinde artık sevmediğimiz - istemidiğimiz şeye tartmadan görmeden bok atmasak mı?

Benimde güvendiğim bir aday ya da aday adayı olmadı/yok ama her şeyi bekleyip görmek lazım düşüncesindeyim.

hep ön yargı hep "zaten belliydi böyle olacağı" modunda olmamak lazım diye düşünüyorum. Yönetim fubtol vs farketmez. Eleştiri okumayı düşünemediğim bilmediğim noktaları okumak hoş oluyor ama direkt hayır vs tarzı yorumlar hoş olmuyor bütün konular kapsamında.

Geri
Üst Alt