Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Adam en büyük vaadini en sona saklamış. Pilav üstü dönerden sonra dursun başkan adaylıktan çekilmeyi düşünüyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esrefi tutmazsin artık renkttaşkafayı yemiş goblin eşref
![]()
Galatasaray'da Kaan Kançal ve divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu arasında ilginç tartışma yaşandı
Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray yöneticisi Kaan Kançal ve divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu arasında ilginç tartışma yaşandı. Detaylar haberimizde...ajansspor.com
Esrefi tutmazsin artık renkttaş
Gün gelecek herkes Dursuncu olacak. Bekleriz renktasim. Kapımız hep açık olacakavatarındaki goblini de tutmuyorum
kimi tutacağız ahbed biz?avatarındaki goblini de tutmuyorum
Gün gelecek herkes Dursuncu olacak. Bekleriz renktasim. Kapımız hep açık olacak
kimi tutacağız ahbed biz?
dursun ve eşref yokmuş gibi davranıp erden timuru gönüllerin başkanı ilan edelim üstadavatarındaki goblini de tutmuyorum
dursun ve eşref yokmuş gibi davranıp erden timuru gönüllerin başkanı ilan edelim üstad
Onunda evetçi muhabbeti var ahberderden abi sebebi ile dursunun kulaklarına tahammül edeceğiz
Herkesin tuttuğu kendine renkdaşkimi tutacağız ahbed biz?
Onunda evetçi muhabbeti var ahberd
önce biraz tecrübe kazansın yöneticilikte sonra başkanlığa transit geçiş. dursun bir dönemlik gelmiş gibi duruyor zaten.ztn aday olabilse olurdu ama 10 yılı doldurmamış heralde o yüzden bu şekilde erden abiyi başkan yapıcağız
Sana güveniyorumitibar etmemeğe özen gösterelim
bu konuyu mantıklı şekilde yalanladı. foto üzerinden evetçi diyemeyizOnunda evetçi muhabbeti var ahberd
nerede yalanladı?bu konuyu mantıklı şekilde yalanladı. foto üzerinden evetçi diyemeyiz
vole röportajında. dakikasını tam hatırlamıyorum ama sanki 1.kısımdaydınerede yalanladı?