tanımam etmem ama konuşmalarından anladığım kadarıyla baya kibirli bir kişilik. Dursun'u hiç sevmem ama yalan söylemem kibirli biri hiç değil

Eşref aristokrat ayakları yapan biri. Öyle olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulislerde kazanma ihtimalinin çok düşük olduğu konuşuluyor yüzde 15 civarı

Dursun Aydın Özbek seçimden galip çıkmaya yakın

Capsiz herif bizi dursuna mahkum edeceksin, birdaha baskan adayi olma, bu forumdan senden kat ve kat daha vizyon sahibi insanlar cikaririz. Nasil olsa para vermiyeceksin proje desen yok, eh sen ne diye baskan olacaksin? O dönemler gecti artik.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkanlık makamına saygısı olmayan kindar,egoist bir herif

inanılmaz iğrenç 1 herifsin

Haluk Yürekli: “Adnan Polat, “birlik ve beraberlik her zaman yaşansın” diyor, Hamamcıoğlu, Elmas’ı işaret ederek “bu birlik olmaz, inanmıyor birliğe” diyor. Elmas da “Sen varsın diye olmaz diyorum” diyor. Hamamcıoğlu “kaşınma” diyor, Burak Elmas da “asıl sen kaşınma” diyor!”

önceki gs başkanına omuz attıktan sonra şimdikine de kaşınma demiş. enteresan bir adam

Şebinkarahisarlı aday dayımızı kaşıyacak gibi.

Bugün Etiler'de bir mekanda toplantı yapacak olan başkan adayımız. iş arkadaşım vasıtası ile davet edildiğim ama katılmayacağımı belirttiğim bu toplantıda neler konuşulacağını merak etmekteyim.

Rahmetli Başkan Mustafa Cengiz'e omuz atma videosunu birkaç gün önce gördüm. Miğdem bulanıyor bu heriften artık. Kulübe üye olsam Hitler'e oy veririm bu herife vermem.

DÖ aday olduğu gün seçileceği belliydi de bence bayağı iyi oy aldı.

Aysal, Kıraç ve Öztürk etkisi bayağı yüksekmiş.

Cengiz'e attığı omuzu ve Kançal'a söz vermediği divan kurulunu unutmayacağım, bedelini de fazlasıyla ödedi.

Fark yer diyenler utanmıştır umarım

Sonuç üç seçimdir taraftarın istediği başkan oluyor bu iyi bir şeymi tartışmaya açık

Teneke ile yolladığımız başkanı el birliği ile geri getirdik umarım kulübü iflasa sürüklemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sondaki sandıklar olmasa başkandı 2 seçimde de ilginç bir herif abdullah gibi sonuna kadar geliyor sonunda nefesi yetmiyor :asd:

Geri
Üst Alt