Eşref Hamamcıoğlu'nun Teknik Direktör Adayı Claudio Ranieri

Bu ibra olayı müthiş bir sistem başarısız olan gidiyor başkası geliyor diğer klüpler yıllarca başkandan kurtulmak için bekliyor.
Ne tekim rahmetli cengizinde son dönemi berbattı ibrasızlığı haketmemişti evet ama takımı bir yıl santraforsuz oynatmıştı.
Bu sistem böyle kalsın Galatasaray başkanlığı kendi reklamını yapıp poz keseceğin yer değildir.

İbra kalkacaksa tüzük değişsin her başkan her sena mayıs ayında güven oyu tazelesin başarılı ise zaten devam eder değilse
başka aday çıkar o gelir seçim demokrasidir seçimden korkan başkan başarılı olamaz
hiç değilse ibradaki gibi 2000 kişiyle oylama yapılmaz manipülasyonlarında önü alınmış olur

Bu ibra olayı müthiş bir sistem başarısız olan gidiyor başkası geliyor diğer klüpler yıllarca başkandan kurtulmak için bekliyor.
Ne tekim rahmetli cengizinde son dönemi berbattı ibrasızlığı haketmemişti evet ama takımı bir yıl santraforsuz oynatmıştı.
Bu sistem böyle kalsın Galatasaray başkanlığı kendi reklamını yapıp poz keseceğin yer değildir.

İbra kalkacaksa tüzük değişsin her başkan her sena mayıs ayında güven oyu tazelesin başarılı ise zaten devam eder değilse
başka aday çıkar o gelir seçim demokrasidir seçimden korkan başkan başarılı olamaz
hiç değilse ibradaki gibi 2000 kişiyle oylama yapılmaz manipülasyonlarında önü alınmış olur
Pratikte o kadar da müthiş bir sistem değil bence. Liseli olan başkanı daha fazla destekliyorlar ve ne olursa olsun ne yaparsa yapsın ibra ediyorlar. Liseli olmayanı ise anında indirebiliyorlar gördüğümüz gibi ve ibra etmeme hususunda çok daha kararlı oluyorlar.

Çifte standart var net bir şekilde.

Böyle bir ortamda ben olsam başkan adayı falan olmazdım. Ortada ismi dolaşan kalitesi düşük başkan adaylarına da bakarsak başkaları da olmak istemiyor. Özellikle liseli değilseniz 0-2 yenik başlıyorsunuz başkanlığa.

Not: Burak Elmas'ı ben de beğenmiyordum.

Kala kala bu vasifsiza kaldik abv hepinizin belmasi bu yuzden mi ibra etmediniz

Pratikte o kadar da müthiş bir sistem değil bence. Liseli olan başkanı daha fazla destekliyorlar ve ne olursa olsun ne yaparsa yapsın ibra ediyorlar. Liseli olmayanı ise anında indirebiliyorlar gördüğümüz gibi ve ibra etmeme hususunda çok daha kararlı oluyorlar.

Çifte standart var net bir şekilde.

Böyle bir ortamda ben olsam başkan adayı falan olmazdım. Ortada ismi dolaşan kalitesi düşük başkan adaylarına da bakarsak başkaları da olmak istemiyor. Özellikle liseli değilseniz 0-2 yenik başlıyorsunuz başkanlığa.

Not: Burak Elmas'ı ben de beğenmiyordum.
Ama işte koşa koşa başkan adayı oluyorlar düşük profil demişsinde bizim camiada zaten zengin bir zümre yok
yüksek profilli başkan aysaldan başka görmedim ki onunda serveti 1 milyar dolar civarında bizim başkan adayları hep düşük profilli oluyor.
son başkanlara bakarsak başkan olana kadar kimse isimlerini bilmiyordu.

Dursun özbek
Duygun yarsuvat
Burak Elmas
Ünal Aysal
Mustafa Cengiz

Bir adnan polat tanınıyordu bu arkadaşlar gelip kendi reklamlarını yapıp iş bağlantılarını kurup komisyonu yiyip gidiyorlar
Şu yukardaki isimleri şu anda herkes tanıyor iş hayatlarında mükemmel bir pr yaptılar
yeni yasa çıkınca kendi dönemlerinden sorumlu olduklarında ozaman evet haklı olacaklar zarar ederlerse ceplerinden koyacaklar
asıl ozaman kimse başkan olmayacak düşük profilli adaylar ortadan kaybolacak gerçekten kendine güvenen parası pulu olan adaylar çıkacak

Geri
Üst Alt