# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Ha bide kaleci alabilirsin bu yaslarda.

Bitane kaleye, bitane orta sahya, bitane de forvet.

cambiasso değil de 30 yaşın üstü olarak bir pirlo yeter takıma

pirlo mu, cambiasso mu deseler, cambiasso derim, düsünmeden.

tam aradigimiz kan, tam.

pirlo reyiz pirlo tam tecrübe onun liderliği de yeter

gercekci olalim. bu adamlari getirmemiz zor.

kiran mesela son derece gercekci bir transfer politikasi yapmis.

Togutay Yarar'in twitterine bi baktim da adam resmen Arda'yi kucumsedi.

Neymis Nuri 10 milyon euro'ya gitmis, Arda icin gecen sezon 20 istemisiz, bu sezon da 14 milyon euro. Ulan Nuri'nin sozlesmesi bitiyordu ertesi sezon yoksa 10 milyon euro'nun en az 2 kati'na giderdi.

Allah akil fikir versin, sen kim oluyorsunda Arda'yi kucumsuyosun? Boyle abuk subuk insanlara kil oluyorum arkadas.

Ahh ahh keske Real madriddeki cöküşün görülmeyen etkisidir cambi kral topculardandır

Bu Cambiasso'nun haklarını elinde bulunduran kişi Twitter'de birçok açıklaması var.''Eger olursa Galatasarayin dusundugu yabanci Turkiyeye gelmis en iyi yabancilardan biri olur.'' demiş kendisi twitter'de.

Twitter

Yeni tweet girmiş Togutay; "Cambiasso heyecan yarattıysa.. devamı kalp krizi yapar.." diye :D :D

gercekci olalim. bu adamlari getirmemiz zor.

kiran mesela son derece gercekci bir transfer politikasi yapmis.

dahami gercekci yapma allaskina o transfer politikasinda ki tek gerceklilik gameiro baskada yok, digerlerinin stancu gibi cikmiycagi ne malum stancuyuda herkes on numara cekiyordu simdi goruyoruz halini turgay kiranin politikasi bunlari alirim tkaim kurtulursa kurtulur politikasi . bizim icin gerceklik nedir biliyormusun paradir o gerceklikte unal aysal da mevcuttur bunu cambiasso icin soylemiyorum ama genel olarak soyluyorum, parasi neye verirsen pasa pasa gelirler

tamamda bunlar f.terim'in veya aysal'in yüzüne hasret olduklari icin gelmeyecekler. gs'in parayi basip aldigi icin gelecekler :o

tamam dogru soylemissin ama artik bu kafayla gitmemiz gerekmezmi 3 yildir tek sevdam tek askim galatasaray diyen oyuncular performanslariyal hayal kirikligi yaratiyor

cambiasso'yu beğenmeyenler de varmış. üçüncü gözüm açıldı.

dahami gercekci yapma allaskina o transfer politikasinda ki tek gerceklilik gameiro baskada yok, digerlerinin stancu gibi cikmiycagi ne malum stancuyuda herkes on numara cekiyordu simdi goruyoruz halini turgay kiranin politikasi bunlari alirim tkaim kurtulursa kurtulur politikasi . bizim icin gerceklik nedir biliyormusun paradir o gerceklikte unal aysal da mevcuttur bunu cambiasso icin soylemiyorum ama genel olarak soyluyorum, parasi neye verirsen pasa pasa gelirler

yahu bende kiran transfer listesini acikladigi icin dedim. sonucta o oyunculari getirmek mi daha kolay yoksa drogba, cambiasso, pirlo gibi adamlari mi ?!

aysal'in bu oyuncularlar ilgilenip ilgilenmedigini bile bilmiyoruz.

bu arada hersey para degildir...bu oyuncularin pesinde onlarca kulüpler düser...

Drogba-Cambiasso-Hazard gelsin

Geri
Üst Alt