# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Yilin transferi olur ama imkansiz. Bence Muntari veya Kallstrom gelecek.

Haktan kardesimizin ustune bu kadar gitmeyin :ask:

Biri su ua'dan caps alsin. Tam olarak ne deniliyor orda.

Serhat Türkel´in 2. hesabı olduğu çok net belliyken modlar neden hala banlamadı ilginç.

Vallaha reenkarnasyonu bile olsa umrumda değil.Sonuçta biz bu foruma stres olmak için girmiyoruz.Ama bu bebe sürekli dikkat çekmek için akılalmaz şekilde saçmalamaya devam ediyor.1 aydır susuyorum ama sıkıldım artık atsınlar şunu siteden ya ziyan resmen.

Vallaha reenkarnasyonu bile olsa umrumda değil.Sonuçta biz bu foruma stres olmak için girmiyoruz.Ama bu bebe sürekli dikkat çekmek için akılalmaz şekilde saçmalamaya devam ediyor.1 aydır susuyorum ama sıkıldım artık atsınlar şunu siteden ya ziyan resmen.

Tamam haklisin da, bundan bir tek sikayetçi oluyorsun, bunu dile getiren ilk kisisin en azindan. Görüslerim seninkinden farkli diye bosuna sinirlenmeye gerek yok ki.

Devlet bahçeli'nin biri.... şunu capsini koymamak için kendimi zor tutuyorum.

Tamam haklisin da, bundan bir tek sikayetçi oluyorsun, bunu dile getiren ilk kisisin en azindan. Görüslerim seninkinden farkli diye bosuna sinirlenmeye gerek yok ki.

Görüş mü?Ne görüşü?Ortada görüş falan yok ki.Pirlo'ya salla,Drogba'ya salla,Cambiasso'ya salla,Gerrard'a bile salla ve bunların üstüne Essien gelsin de.

Daha hiçbir şey söylemiyorum senin amacın bizi sınamak.Ya da ne bileyim android falansın herhalde.

Adam trolluyor iste, ne kendi kendinize cinnet geçiriyonuz anlamiyorum.

Cambiasso nedir yahu? Ciddiyim. 31 yaşına gelmiş adam. Bonservisi 10 milyon € civarında olur. Maaşı da yıllık en az 4 milyon €. Inter'le 2014 yılına kadar sözleşmesi var. Adamı ikna etmek için çok para vermemiz lazım.

Vizyonu bu mu yani Ünal Aysal'ın. Para ver, adamı getir. Ulan Malaga'nın sahibi olan şeyh bile Lucho'dan vazgeçti, yaşına göre bonservisi çok diye. Ünal Aysal harcasın tabi, ne de olsa kendi cebinden vermiyor.

İkili tartışmaya girmeyin beyler, raporlayın rahatsız olduğunuz mesajı, uygunsa zaten biz editliyoruz.

Cambiasso nedir yahu? Ciddiyim. 31 yaşına gelmiş adam. Bonservisi 10 milyon € civarında olur. Maaşı da yıllık en az 4 milyon €. Inter'le 2014 yılına kadar sözleşmesi var. Adamı ikna etmek için çok para vermemiz lazım.

Vizyonu bu mu yani Ünal Aysal'ın. Para ver, adamı getir. Ulan Malaga'nın sahibi olan şeyh bile Lucho'dan vazgeçti, yaşına göre bonservisi çok diye. Ünal Aysal harcasın tabi, ne de olsa kendi cebinden vermiyor.

buda diğer üyeliği :)

Geri
Üst Alt