# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Cambiasso'yu beğenmeyen mi var !?!?!?!?!?

Tam bi asosyal davranışı bu zaar...

Cambiassoya 14 herturlu verilir.O seviyede bi adamı alamazsın zaten daha ucuza.Dunyanın her takımında direk oynar.Her takımında barca dahil.Parasını konuşmaya gerek bile yok.Bizim kadar kotu orta sahası olan takımı ancak selcuk cambiasso gibi adamlar kurtarır.Muhteşemde olurlar.Keşke alabilsek ama bence cok zor.

Futbolu pek takip etmediğin için Cambiasso'yu bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun.

Futbolu pek takip etmediğin için Cambiasso'yu bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun.

Ahaha.Sen nerden bilcen benim futbolu nekadar takip edip etmedigimi.Senle futbolu daha cok takip ederim tarzı sacma bi tartışmayada girmem.Ayrıca cambiasso gercekten bulunmaz hint kumaşıdır bizim için.Çünkü dunyada kendi bolgesindeki en iyi adamlardan biridir.

Serhat bir senedir yorumların yüzünden tanıyorum, gerçek hayatta nasıl birisin bilmiyorum. Tamamen muhalefet üzerine kurulmuş bir hayatın var sanırım, ama merakım şudur, anti-tez üretmeden nasıl bu kadar muhalif olabiliyorsun? Anti-tezini sür ki Serhat haklı diyelim, ortaya yeak yaa o fıtbolcu mu deyip kaçma, varsa önerin, söyle bizde bilelim. Yapılan şeylere anti-tez üretmeden yapılan muhaliflik, durumdan memnuniyet duyduğunu gösterir, ki Mustafa Sarptan hazettiğini hiç düşünmüyorum.

Cambiasso'yu beğenmeyen yoktur büyük ihtimalle, ancak Cambiasso transferini beğenmeyenler var kesinlikle.

Yapma Serhat, Cambiasso transferi Galatasaray'ın şu durumuna çağ atlatır

Ligde kazanacağımız maç sayısını katlatır

Zaten otomatikman ligdeki en iyi defansif oyuncu olur

Sana yalvarıyorum birazcık düşün nolur

Allahin Arsenallisine prim vermeyin. Adam takimin basarisiz olmasini istiyormus, o yuzden yorumlari kaale alinmaya degmez.

Allahin Arsenallisine prim vermeyin. Adam takimin basarisiz olmasini istiyormus, o yuzden yorumlari kaale alinmaya degmez.

Cambiasso'nun Arsenale gitme ihtimali filan mı var reis? Nedir bu çamur atma işi çözemedim çünkü..

Serhat Cambiasso 18 yasinda ve Fransiz diye begenmiyor b. ihtimal

Klose'nin düşüş yaşadığı falan yok. Louis Van Gaal denen futbolla alakası olmayan adam yüzüden performansı düştü. Klose'yi oyun kurucu olarak oynatmayı çalışmış bir amatör kendisi. Klose gibi oldukça profesyonel ve "natural born scorer" diye tanımlayabileceğimiz bir adamı, bonservissiz olarak ve yıllık 2 milyon € gibi makul bir maaşla alabilseydik mükemmel olacaktı. Elmander-Klose forvet rotasyonunun arkasına da hiç harcamadığımız paralarla genç bir takım kurma konusunda yatırım yapabilecektik.

Klose'nin aksine Cambiasso oldukça maliyetli. 14 milyon € bonservisten bahsediliyor ki oldukça muhtemel. Bunun yanında yıllık en az 4 milyon € gibi bir maaş ödeyecektik. Maliyet açısından arada uçurum var. Ayrıca Klose tutmazsa o kadar büyük bir problem olmaz çünkü arkasındaki takım sağlam olacaktı. Klose atamazsa, Elmander atardı. O da olmazsa, 3. forvet olarak düşündüğüm Sercan Yıldırım atardı. Takım iyi olunca, bir şekilde golü bulurduk. Ancak Cambiasso kötü çıkarsa, takım kötü olacak. Çünkü bizim takımı düzeltecek olan orta saha transferleridir.

Orta sahaya Cambiasso'dan iyi kimi öneriyosun?

Yani Cambiasso tutmazsa oraya alınacak diğer bir adam da tutmayabilir. Ama İnter ve İtalya Ligi görmüş bu kadar tecrübeli ve kaliteli bir oyuncunun tutma ihtimali atıyorum İngiliz futboluna alışmış herangi başka iyi bir futbolcunun tutma ihtimalinden çok daha yüksektir.

Klose ile ilgili dediklerine gelince Drogba için de aynı şeyler ve daha fazlası söylenebilir. Evet belki Drogba Klose'den yıllık ücret olarak daha maliyetli olacaktır Galatasaray için ama tribüne çekeceği taraftar sayısıyla sanıyorum senenin ilk 2 iç saha maçında zaten o farkı rahatlıkla kapar. Ha bana sorarsan ben ne Klose ne de Drogba'yı isterim. Benim aklım Adebayor'da. Gerçi Mourinho Adebayor'u Real'e alacağız dedi o ayrı ama Cardozo, Vucinic gibi isimler çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yapma Serhat, Cambiasso transferi Galatasaray'ın şu durumuna çağ atlatır

Ligde kazanacağımız maç sayısını katlatır

Zaten otomatikman ligdeki en iyi defansif oyuncu olur

Sana yalvarıyorum birazcık düşün nolur

Çağ atlatmaz demiyorum ki zaten. 14 milyon € bonservis + 5 milyon € yıllık maaş verirsen, muhakkak o adam sana çağ atlatır. Ancak 31 yaşında olursa bu adam, orada durur ve düşünürsün. Önce maddi açıdan düşünürsün, çünkü bu adamın geri dönüşünün olmadığını bilirsin. O parayı verdiğin zaman geri alamayacağını bilirsin. Sonra performans açısından düşünürsün, çünkü bu adamın 31 yaşında olduğunu bilirsin. Başka adamlardan örnek verme boş yere. Cambiasso'nun performansının düşmeyeceğinin garantisi yok.

Çağ atlatmaz demiyorum ki zaten. 14 milyon € bonservis + 5 milyon € yıllık maaş verirsen, muhakkak o adam sana çağ atlatır. Ancak 31 yaşında olursa bu adam, orada durur ve düşünürsün. Önce maddi açıdan düşünürsün, çünkü bu adamın geri dönüşünün olmadığını bilirsin. O parayı verdiğin zaman geri alamayacağını bilirsin. Sonra performans açısından düşünürsün, çünkü bu adamın 31 yaşında olduğunu bilirsin. Başka adamlardan örnek verme boş yere. Cambiasso'nun performansının düşmeyeceğinin garantisi yok.

nasıl 14 milyon değer biçtin adama ya.14 milyon kim verir 31 yaşında oyuncuya.

Bazilari istiyor ki Cambiasso gibi adami bonservissiz alalim. Hemde senelik maasi 600bin euro falan olsun. Yasida 21-25 arasi olsun..

Ne kadar mantik disi adamlar var su forumda yahu..

Hayatinda su takimda Cambiasso gibi isme ve kariyere sahip bir elin parmak sayisini bile gecmeyecek sayida futbolcu gormeyen adamlar kalkmis bonservisinin, alacagi paranin falan hesabini yapiyor.

Forum yonetiminide siddetle kiniyorum.. "begen" tusunu yapmissiniz ama bu gibi adamlar icin "linc et" tusunu yapmamissiniz.

Az ile orta miktarda kazanip, takima zerre katkisi olmayan adamlari yillarca takima koydukta ne oldu? Simdi diyecekler o zaman az veya orta miktarda kazanip takima katki saglayabilecek isimleri bulalim o zaman. Buldun...eeee? Kumar oynayabilme luksun var mi? Bu seneyide riske edebilecek misin?

Basacaksin parayi, ne istiyorsa verip yildizlari getireceksin takima.. Aldigi paranin hakkini verebilecegine dair garantimiz var mi.... Yok tabi.. Ama tutmasi ve takima katki saglamasi diger ufuruk adamlardan daha buyuk ihtimal. O yuzden bu adamlara "yildiz" deniyor.. Istediginiz gibi belese ve ucuzada bulunmuyor..

Delirtmeyin adami.

Hayatinda su takimda Cambiasso gibi isme ve kariyere sahip bir elin parmak sayisini bile gecmeyecek sayida futbolcu gormeyen adamlar kalkmis bonservisinin, alacagi paranin falan hesabini yapiyor.

İsim ve kariyer demişsin ya, yemin ediyorum teşekkür ediyorum sana. İşte bu zihniyeti eleştiriyorum ben. İsim ve kariyerine bakarak transfer yapalım istiyor herkes. Bu zihniyeti linç etmeliyiz dediğin gibi.

Cambiassoya 15e alırsanız öpüp başınıza koyun.

Cambiasso 1.sınıf ön libero yani orta saha oyuncusudur.

Selçuk İnandan Gökhan İnlerden 1-2 gömlek üstün bi oyuncudur.

Cambiassoya 15e alırsanız öpüp başınıza koyun.

Cambiasso 1.sınıf ön libero yani orta saha oyuncusudur.

Selçuk İnandan Gökhan İnlerden 1-2 gömlek üstün bi oyuncudur.

Yok daha neler. 15 milyonsa Ünal baskan çikarir cebinden verir, kulübün parasini bosuna carcur etmesinler.

Geri
Üst Alt