# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Benden size tavsiye, ticarete falan kalkışmayın sakın. Batarsınız.

İsim ve kariyer demişsin ya, yemin ediyorum teşekkür ediyorum sana. İşte bu zihniyeti eleştiriyorum ben. İsim ve kariyerine bakarak transfer yapalım istiyor herkes. Bu zihniyeti linç etmeliyiz dediğin gibi.

senin takiminda da isim ve kariyerli adam olaydi da 6 senedir follos olmayaydi

İsim ve kariyer demişsin ya, yemin ediyorum teşekkür ediyorum sana. İşte bu zihniyeti eleştiriyorum ben. İsim ve kariyerine bakarak transfer yapalım istiyor herkes. Bu zihniyeti linç etmeliyiz dediğin gibi.

Isim ve kariyer sahibi, takima direk katki verecek futbolcular alacagiz dedi Fatih Terim ve baskan.. Problemin varsa Florya'da kendileri ile gorusebilirsin. Tabi ticaret bilgini kaale alip dinleyen cikarsa..

Sevgili Arkadaşlar

özellikle transfer döneminde en ciddi hassasiyetimiz birilerinin bu forum insanlarını istismar etmesi

buna engel olmak için bir çok kez bu duyumları foruma taşımayın diye uyarılar yapıyoruz

ancak yine de filan kişi şunu dedi lafı üzerine konu 10 sayfa tartışılıyor hatta iki günlük yönetime bile sallamalar oluyor

bu seferde bizi kandıranları biz kandıralım istedik

ve Cambiasso adını ortaya attık

daha önceki yıllarda olduğu gibi basını, duyumcuları vs bir kerede biz yanıltalım istedik

ama bu forumdaki arkadaşlarımızdan ulaşabildiklerimize de durumu anlattık

ancak konudan habersiz bir çok arkadaşımız oldu ve gün boyu kendilerini meşgul ettik

bu nednele kendilerinden özür diliyorum

bu olayda Hüseyin ön plana çıkmıştır kendisine yerli yersiz tepkiler vardır lütfen buna son verin

olay benim sorumluluğum da yapılmıştır

tekrar rahatsızlık verdiğimiz herkseden özür diliyorum

10 dk kilitliyoruz

Malum haber

gerizekalilar

Abuk subuk duyumu doğru kabul edip başkana, yönetime sallayan gerizekalılara da selam olsun.

inanan tabii ki yoktu da boyle kendi caplarinda sunu kandirdik soyle yaptik diye bir avuc beles bilet kovalayan neandertalin forumda yer bulmasi insani uzuyor

Evet Selçuk-Cambiasso>Selçuk Colman önlerinde Jaja'da olsa iyi olurdu.

.

UltrAslan'a her maçta küfür ederken ne kadar haklıymışım meğer.

uA kadar gerizekalı ve şeref yoksunu bir taraftar topluluğu daha yok. 1000 kere söylemişimdir..

Bildigin kult abicim..

Kult liderlerinin soyledikleri tartisilmaz mutlak dogrudur. Kult liderleri koyunlar tarafindan pohpohlanir. Reis abimiz, liderimiz falanca.. Sebos abimiz demisse dogrudur, abilerimiz bizim icin en dogrusunu dusunur karar verirler ve benzeri gibi tam koyun mentalitelilerin bulundugu bir kult.

Hepsi beyni yikanmis koyun gibi. ultraslan degilde ultrAslan yazin diyen koyun mentalitesine sahip insanlara bakip bunun bir kult oldugunu anlamak pek zor degil.

Bagimsiz taraftar grubunun bagimli andavallari..

2 gundur foruma giremedim finallerden dolayi duyum soylenti neler gecti biri ozet gecebilirmi acaba

Geri
Üst Alt