# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Hayal kurmayalım bence.Bu gün anladık ki vizyonumuz kısıtlı.

bu konuya cok derin girmiyelimde soyle de dusunebiliriz.

simdiki yapilan transferler kesinlikle kisa donem isleri. Buna katilmamak aptallik otesi birsey (kimse alinmasin!!:p)

Simdi Fatih hoca ve bu yonetim avrupanin en buyuk takimlarin arasinda yeniden yer alip ve kalici olmak istiyorsa mecburen elimizdeki yerli oyuncularimizin en ust seviyede olmasi sart! ve bunun yaninda yabanci oyuncularimizin bu yerli oyuncularimizdan bir gomlek daha ustun olmasi da sart!!! bunlar kacinilmaz bir gercek.

Simdiki yabancilar kisa donem icin nokta transfer. laf yok. asil bizi uzun vaadeli dusundurecek olan durum yerli oyuncularimizin kalitesi ve bunlari gelecek olan devre arasi transfer periodu ve bununla ayni sekilde gelecek yil bu zamanlar yapacagimiz yerli transferler.

oyuncularin yaslandikca ayrilmasi konu olacaktir ve bununla beraber yerlerini dolduracak oyunculari bulmamiz uzun vaadeli dusunceler icin bir temel kurmasi sart.

==================

evet simdi buyuk isimler transferleri mecburiyettir buna laf yok ama bundan daha onemlisi onumuzdeki devre arasi transfer donemi ve lig sonu transfer donemleri olacaktir.

====

geriye kalan:

tartisilmaz bir kaleci ve insallah Kim kallstrom/Cambiasso.

Hayal kurmayalım bence.Bu gün anladık ki vizyonumuz kısıtlı.

Avrupa'da olmayacak Galatasaray için Türkiye liginin kalitesi de düşünüldüğünde; Forlan,Reyes gibi adamların gelmesiyle birlikte "vizyon kısıtlı" demek fazla kötümser bir yaklaşım olmuş...

gelirse Türkiye liglerindeki en iyi en liberöya ve orta sahaya sahip olmuş oluruz, beklemedeyiz bakalım.

Bu seneyi kurtaracak transfer olur. Başka da bir şey demiyorum.

hani kapa bildirdik ya isimleri, içinde Cambiasso yoktu belki ondan görüşmüyoruz demiştir:dedikodu::Z6:

yahu cambiasso ile alakalı kısmı bi ben duymadım sanırım

cambiaso ile bir çalışma yok dedi başkan ama işallah başlatırlar o çalışmayı. bu sene gs avrupada yok ama cambbiaso ortasahaya sınıf atlattırır 2sene sonra avrupada kupa gelmezse bile adımızdan söz ettirriz böylelikle cambiaso gs la birlikte yeniden çıkışa geçmiş olur. interde kalırsa dakikaları devamlı olarak azalacaktır.sonra ülkesinde bir klüple anlaşıp orda futbolu bırakır.

muntariyi istemem açıkçası cambiaso gelirse selçuk inan ile birlikte avrupayı gene fethederiz.

cambiasso çok iyi bir oyuncu ama gündemimizde olduğunu pek düşünmüyorum ancak böyle bir transfer olursada bizde coşar çok başarılı bir oyuncu cambi.

Gerek olduğunu düşünmüyorum.

Haluk yürekli Ü.Aysal yalanladı,ama böyle bir girişim var dedi.

Kallstrom/Cambiasso ikisinden birisi gelsin. Ikiside gelirse olur :)

Geri
Üst Alt