# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Alabileceğimizi pek sanmıyorum ancak eğer alırsak son yıllarda transfer edildiğine en sevindiğim futbolcu olur.Real Madrid'teyken bile hayrandım bu adama.

Muslera Fabiano Cambiasso İbrahim Akın Önder Turacı alınmalı....

Serdar Özkan da gelmeli dimi Gökalp?

Serdar Özkan da gelmeli dimi Gökalp?

Yok aga Serdar Özkan'a gerek yok:)Ancak yedekte bekleyecek yerli bir başka futbolcu gelebilir,ben Turacı ve Akın'ın iyi birer yedek olacaklarını düşünüyorum,Fabiano konusunda ise Terim'in tercihi olduğu için gelmesi uygun olur aksi takdirde ben olsam 7 küsür milyon Euro falan vermem.

Cambiasso gelse orta sahamız Türkiye liginin en iyi orta sahası olur. Cambiasso güzel paslar atan teknik bir oyuncu ama defansa da çok yardım ediyor böylelikle defansif olarak rahatlayacağız. Umarım olur.

Cambiasso Türkiye'ye gelmez diye bir şey yok. Bana göre gelir. Ama İnter bu adamı neden bıraksın ? Böyle bir oyuncuyu ancak yüksek miktarda bonservis bedeliyle bırakırlar. Bizim, istedikleri parayı verebileceğimizi düşünmüyorum. Giderse de Mancini faktörüyle City'e gider. Mâlum, adam İtalyan kulüplerini zengin etti ..

Cambiasso ve Muslera gelsin bence başka da adama gerek yok. Ama CAmbiassso tarzı bir adam gelmezse orta alan yine yol geçen hanı olur. Selçuk un yanına kaliteli bir Önlibero gerek

Esteban, Motta, Sissokko... Bunların hepsi olur hem de çok güzel olur.

Ama Esteban'ın yeri hakkaten başka. Türkiye orta saha oyuncusu görür...

Yok aga Serdar Özkan'a gerek yok:)Ancak yedekte bekleyecek yerli bir başka futbolcu gelebilir,ben Turacı ve Akın'ın iyi birer yedek olacaklarını düşünüyorum,Fabiano konusunda ise Terim'in tercihi olduğu için gelmesi uygun olur aksi takdirde ben olsam 7 küsür milyon Euro falan vermem.

Önder Turacı gelsin 10 yıl stoper aramayız :happynew:

olumsuz oy kullanana 4 kisi muhtemelen ya kus, ya da karga :asd:

Geri
Üst Alt