# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Cambiasso,75 dk 10 kişi oynayan İnter´de,Barcelona´nın pas trafiğine tek başına direnen isimdir orta sahada.Bu yeterli sanırım bu adamın değerini anlatmaya.

Bonservis olarak 10 yıllık olarakta 5-6 milyon euro verilecekse gelmesin.Kalitesi tartışılmaz ama o kadar çok eksiği olan bir takım için fazla lüks.Ona vereceğimiz parayla eksik olan 3 mevkiğimizi kapatabiliriz.

Haldun ÜSTÜNEL olsa kulağından tutup getirirdi :))

Cambiassoya senelik 5 milyon Euro verilmesi düşünüldüğü için benim görüşüm (-)

Cambiassoya senelik 5 milyon Euro verilmesi düşünüldüğü için benim görüşüm (-)

Verilsin hocam. O bölgeye her sene yanlış transferler yapmaktan ise Cambiasso gibi tam anlamıyla ORTA SAHA oyuncusuna okadar para verelim, daha kyarlı çıkarız.:)

Cambiasso dunyada pozisyonunun en iyileri arasindadir....Turkiye'de oynamasi bile buyuk sanstir.....Yeter ki gelsin neyse parasi helaldir

Ne geliyorsa başımıza ucuza kaçmaktan geliyor..
Kdrosu bu kadar berbat bir takımda gidip tek bir oyuncu için bu kadar para harcamamalı.Cambiassoya verilecek parayla Kallström,Drenthe ve bir tane forvet alınabilir çok rahat.Takımın geneli 10 üzerinden 2 civarındayken 9\10 luk bir oyuncu alacağına 7\10luk 3 tane oyuncu almak çok daha mantıklı.

Cambiasso 31 yaşında ama mevcut fiziğiyle rahatlıkla 4 yıl oynar.Ne kadar istiyorsa verip almalıyız.Senelerdir hepimiz dandik orta sahalardan şikayetçi değil miydik? Birde pahalıysa gelmesin tarzı yorumlar yapıyoruz.

Futbol ustasi Onur konustu, dagilabiliriz.. 10 üzerinden 7 olan futbolcu alacakmisiz beyler, adam sistemi çözmüs..

Kdrosu bu kadar berbat bir takımda gidip tek bir oyuncu için bu kadar para harcamamalı.Cambiassoya verilecek parayla Kallström,Drenthe ve bir tane forvet alınabilir çok rahat.Takımın geneli 10 üzerinden 2 civarındayken 9\10 luk bir oyuncu alacağına 7\10luk 3 tane oyuncu almak çok daha mantıklı.

Ona alınacak gocunacak topçuyu derhal kovmalı zaten..

Ben bu işte ki olayı anlamıyorum o 5 alıyor ben 2..

O zaman sen küçük topçusun kardeşim..

Cambiasso lan bu adamın geçmişinde Real Madrid,İnter gibi takımlar var..

Üstelik hala zımba gibi..

Oyuncunun böyle şeylerle uğraşmaktansa Cambiassodan neler öğrenebilirize bakması lazım..

Messi 9 alıyor senede gidip Pedro 1.5 alıyor performansı etkileniyor mu?

İyi oyuncuya verilen para diğer oyuncuları kıskandırmamalı..

Aksine kamçılamalı..

herkes neden bu başlıkta yazmaya başladı yoksa Cambiasso geldimi ?

Çok basit düşünüyorsunuz.Şöyle düşünün:Bir Anadolu takımının 50 milyon euro transfer bütçesi var.Kadrosu dandik.Tüm parayı verip David Villa'yı aldılar diyelim.Tek oyuncuyla bir şey olmayacağından başarılı oolamazlar.Ama o 50 milyonla Villa kalitesinden biraz daha düşük 10 oyuncu alsalar(Cisse,Kalström gibi) o zaman şampiyonluğa oynarlar.Bizim için şu an Cambiasso inanılmaz lüks.Cambiassoya verilecek parayla ondan 1 alt seviyede 3 oyuncu alınsa takım için çok daha iyi olur.

Çok basit düşünüyorsunuz.Şöyle düşünün:Bir Anadolu takımının 50 milyon euro transfer bütçesi var.Kadrosu dandik.Tüm parayı verip David Villa'yı aldılar diyelim.Tek oyuncuyla bir şey olmayacağından başarılı oolamazlar.Ama o 50 milyonla Villa kalitesinden biraz daha düşük 10 oyuncu alsalar(Cisse,Kalström gibi) o zaman şampiyonluğa oynarlar.Bizim için şu an Cambiasso inanılmaz lüks.Cambiassoya verilecek parayla ondan 1 alt seviyede 3 oyuncu alınsa takım için çok daha iyi olur.

Biz anadolu takımı değiliz

Katiliyorum, seneye sampiyonlar ligine gidersek daha kaliteli oyuncular daha ucuza gelir. Taraftar istiyo diye klubu daha cok borca suruklemek dogru degil.

Geri
Üst Alt