Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kaldık!

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 2.Yarı | NTV

15 yaşında iken biliniyordu gökhan töre leverkusen alt yapısındayken,chelsea'de şans bulması zor zaten.

Bir takıma gitceğini zaten düşünüyordum ama hamburg baya ucuza aldı galiba öyle hatırlıyorum ben.

Milli takım için önemli bir kazanç olurda hiddink efendi Mr.Winger Kazım'ı oynatıyor.:D İnşallah hamburg düşer alırız :D

1,3 milyon euro'ya gitti hamburg'a. :o

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Offlar'a

Beyler sevincimizi mutlulugumuzu hüzne çevirmeyelim silah atmayalım lütfen :)

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Offlar'a

Play offda isimiz zor.Bu oyunla zor..

[video=youtube;nEaTKrIZOco]https://www.youtube.com/watch?v=nEaTKrIZOco[/video]

Zar zor'da olsa yenmeyi başardık.Ama düşüncemiz yine aynı hiddink ve oğuz çetin istifa!

Cevap: Euro 2012 | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 2.Yarı | NTV

15 yaşında iken biliniyordu gökhan töre leverkusen alt yapısındayken,chelsea'de şans bulması zor zaten.

Bir takıma gitceğini zaten düşünüyordum ama hamburg baya ucuza aldı galiba öyle hatırlıyorum ben.

Milli takım için önemli bir kazanç olurda hiddink efendi Mr.Winger Kazım'ı oynatıyor.:D İnşallah hamburg düşer alırız :D
Bunları bildiğine göre neden Hamburg'a gittiğinide biliyorsundur umarım.

Anladım ki hiç kimse, hiç kimse bi SELÇUK değil..

Play offda bizi öttürürler bu futbolla.

İyisi ve Kötüsü ile grubu 2.bitirdik.Kuralar çekildiğindede 2.oluruz diyorduk.Çokşey kaybetmedik.Bari playoflarda gerçek gücümüzü gösterelim. Umarım elimizdeki oyuncularında değerleri bilinir.

2012 avrupa şampiyonasında TÜRKİYE olmalı.ALLAH nasip ederse gidicem ,destekliycem : )

Cevap: Euro 2012 Elemeleri | Türkiye 1-0 Azerbaycan | Maç Sonucu | 11 Ekim

Hayatımda bu kadar güzel maç yöneten hakem görmedim.Emre'nin hikayeden atlamalarını bile yemedi..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri | Türkiye 1-0 Azerbaycan | Maç Sonucu | 11 Ekim

Hiddink derhal gönderilmeli. Kazara Avrupa Şampiyonası'nda gruplara kalırsak 0 çekmemiz işten bile değil.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kal

Selçuk ne pas attı öyle ya :)

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 10.Maç | Türkiye 1-0 Azerbaycan | 11 Ekim | Play-Off'a Kal

Playoff'u geçeriz.Motivasyon farklı olur.

Karşımıza Portekiz'in falan gelme ihtimali varsa kötü olur işte.

ben bugün yine sunu gördüm iyi ki arda bizden gitmis adam el freni benim gözümde Play-Off cok zor gececek.

Portekiz gelirse, maça çıkmayalım daha iyi..

Bu oyunla Almanya 3 ler,Portekiz 5 ler,İspanya 8 ler..

Geri
Üst Alt